Vind jouw handbagage tas online bij Duifhuizen


In deze categorie vind je handbagage tassen van verschillende merken, materialen en formaten. De handbagage tassen binnen ons assortiment hebben maximaal de afmetingen 45 x 25 x 56 cm (breedte x diepte x hoogte). 

lees meer inklappen
Sortering:
€ 199,95‌ € 129,95 -35%
Duifhuizen weekendtas leer camel

Filter

Ben je op zoek naar een handbagage tas omdat je alleen met handbagage reist of als aanvulling op je koffer? Dan zit je helemaal goed! Reis je alleen met een handbagage tas dan wil je natuurlijk wel dat er genoeg spullen inpassen voor de periode dat je weg bent. Onze handbagage tassen zijn groot genoeg voor de spullen die jij nodig hebt tijdens een city trip of een paar dagen weg. Zit je koffer al helemaal vol maar wil je toch nog wat extra items meenemen? Dan kan een ruime handbagage tas de oplossing zijn voor die paar spullen.

Afmetingen handbagage tas

De handbagage tassen binnen ons assortiment hebben maximaal de afmetingen 45 x 25 x 56 cm (breedte x diepte x hoogte) . Hou er altijd rekening mee dat elke luchtvaartmaatschappij eigen regels heeft wat betreft de afmetingen van handbagage. Check dus voor de aankoop van je nieuwe handbagage tas altijd aan welke afmetingen jouw handbagage tas mag voldoen. Je kan in ons assortiment per product zien wat de exacte afmetingen zijn. Zo ga je altijd met de perfect handbagage tas op pad!

Soorten handbagage tas

Binnen ons assortiment hebben we handbagage tassen op wielen en zonder wielen.

  • Handbagage tas op wielen. Wil je niet met de handbagage tas sjouwen in je hand of aan je schouder? Dat snappen wij helemaal. Daar is de handbagage tas op wielen de ideale oplossing voor. Je kunt gemakkelijk naar de gate lopen of naar een taxi of een auto, ideaal dus voor als je alleen met handbagage reist.
  • Handbagage tas zonder wielen. Reis je al met een grote koffer en vind je het niet prettig om daarnaast ook nog een handbagage tas op wielen mee te nemen? Dan is een handbagage tas zonder wielen voor jou de beste keuze. De handbagage tassen zonder wielen hebben net zoveel ruimte als de handbagage tassen op wielen. Veel van de handbagage tassen hebben een bevestigingsband voor de trekstang waardoor je ze gemakkelijk mee kan nemen op je koffer.

Gaat jouw voorkeur toch uit naar een handbagage trolley omdat je op een business trip gaat of omdat je liever een handbagage trolley hebt met harde schalen. Dan hebben we die natuurlijk ook!

Merken handbagage tas

Bij Duifhuizen zit je helemaal goed voor jou handbagage tas. We hebben in ons assortiment verschillende merken met handbagage tassen.

  • SUITSUIT Één ding is zeker, in jouw Rains handbagage tas blijven al je spullen droog. De handbagage tas is gemaakt van een waterdicht materiaal en is ook nog eens lichtgewicht. Ideaal voor jouw city trip of paar dagen weg. Want wie weet kom je ineens in een bui terecht.
  • Enrico Benetti Ben je op zoek naar een praktische, sportieve en betaalbare handbagage tas? Dan zit je met de handbagage tassen van Enrico Benetti helemaal goed. 
  • Bric’s. Het succesvolle merk Bric’s is al jaren een grote naam op het gebied van reisartikelen. Dus met een Bric’s handbagage tas heb jij een goede tas te pakken. De tassen zijn kwalitatief hoogwaardig en ook nog stijlvol.

Handbagage tas online kopen bij Duifhuizen

Heb je een handbagage tas gevonden die perfect aansluit op jouw wensen? Dan hoef je hem alleen nog maar online te bestellen. Dit kan gemakkelijk en veilig bij Duifhuizen. Je kiest zelf je bezorgpunt en de manier waarop je wilt betalen. Wil je toch nog liever een aantal handbagage tassen vergelijken? Kom dan langs in een van onze filialen en laat je adviseren. Heb je nog vragen over je handbagage tas dan staat onze klantenservice zes dagen per week voor je klaar.