Betaalopties


iDEAL

Betalen met Ideal betekent betalen via internetbankieren en is één van de snelste en makkelijkste manieren om online te betalen via je eigen bank; nadat je jouw winkelmandje hebt gevuld, kies je bij het afrekenen voor iDEAL en je selecteert jouw bank. Vervolgens log je in, keur je het bedrag van de betaling goed én wij doen de rest!

Bancontact

Betalen met Bancontact is te vergelijken met een betaling via een kredietkaart. Het enige wat je nodig hebt is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Je betaling wordt verwerkt door ons betaalsysteem en deze breng je automatisch naar het betaalscherm van je eigen bank waar je de resterende gegevens in moet voeren.

Creditcard

Uiteraard kun je bij ons ook betalen met je creditcard (MasterCard, Maestro óf Visa). De creditcardgegevens worden dan beveiligd verstuurd via een versleutelde verbinding via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard ten alle tijden veilig bij Duifhuizen. Zodra we jouw creditcardgegevens hebben gecontroleerd, verwerken we je bestelling direct. Goed om te weten is dat je creditcard pas wordt belast ná levering van jouw bestelling.

Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Klarna - achteraf betalen

Betalen met Klarna gaat makkelijk én snel: je plaatst jouw bestelling door je gegevens en e-mailadres in te vullen en ontvangt een factuur per mail. Het betalingstermijn is binnen 14 dagen en je betaalt uiteindelijk alleen voor de producten die je besluit te houden. Mocht het zo zijn dat jouw verzoek tot betaling niet wordt geautoriseerd, dan kun je de betaling altijd voltooien via een andere betaalmethode. Wij rekenen €1,95 betaalkosten wanneer je afrekent met Klarna.

Paypal

Paypal is een online betaalsysteem dat fungeert als intermediair voor online betalingen bij webshops. Met een Paypal account kun je betalen met geld dat op je Paypal rekening, bankrekening of creditcard staat. Het enige dat je hoeft te doen is inloggen bij Paypal. Wij rekenen €1,95 betaalkosten wanneer je afrekent met PayPal.

Duifhuizen cadeaukaart

Niet alleen in onze winkels, maar ook in de webshop is er de mogelijkheid om jouw Duifhuizen cadeaukaart te verzilveren; na het kiezen voor Duifhuizen Giftcard als betaalwijze, ga je direct door naar de betaalpagina en vul je de code in die achterop de cadeaukaart staat. Is je saldo niet hoog genoeg? Dan is het mogelijk om het restant te voldoen via iDEAL of creditcard. Een hoger saldo dan het totaalbedrag? Dan blijft het restantbedrag beschikbaar op je cadeaukaart!

Bewaar de cadeaukaart na betaling wel nog even totdat jij zeker weet dat je tevreden bent over je aankoop. Mocht dit niet zo zijn dan storten wij het bedrag terug op jouw cadeaukaart. 

Fashioncheque

Zowel in onze winkels als in de webshop is het mogelijk om met de Fashioncheque te betalen: na het kiezen voor Fashioncheque als betaalwijze, ga je direct door naar de betaalpagina en vul je de code in die achterop de cheque staat.

Let op: 
Landelijk is er een nieuwe wet aangenomen waardoor het alleen mogelijk is om een fashioncheque van maximaal 50 euro online te verzilveren.
Bedragen hoger dan 50 euro kunnen wel in de Duifhuizen winkels besteed worden.

Bewaar de cadeaukaart na betaling wel nog even totdat jij zeker weet dat je tevreden bent over je aankoop. Mocht dit niet zo zijn dan storten wij het bedrag terug op jouw cadeaukaart.

VVV cadeaubon

De plastic VVV giftcard is te verzilveren in zowel onze winkels als de webshop!
De papieren VVV cadeaubon is alleen te besteden in onze winkels.

Let op:
Landelijk is er een nieuwe wet aangenomen waardoor het alleen mogelijk is om een kaart van maximaal 50 euro online te verzilveren.
Bedragen hoger dan 50 euro kunnen wel in de winkels besteed worden of via contact met VVV gesplitst worden.

Bewaar de cadeaukaart na betaling wel nog even totdat jij zeker weet dat je tevreden bent over je aankoop. Mocht dit niet zo zijn dan storten wij het bedrag terug op jouw cadeaukaart.

DE Cadeaukaart

DE Cadeaukaart is een algemene cadeaubon waarmee je naar eigen keuze iets kunt kopen in zowel onze winkels als webshop.

Let op:
Landelijk is er een nieuwe wet aangenomen waardoor het alleen mogelijk is om DE Cadeaukaart van maximaal 50 euro online te verzilveren.
Bedragen hoger dan 50 euro kunnen wel in de winkels besteed worden.

Bewaar de cadeaukaart na betaling wel nog even totdat jij zeker weet dat je tevreden bent over je aankoop. Mocht dit niet zo zijn dan storten wij het bedrag terug op jouw cadeaukaart.