Shop de laptoptas 13 inch collectie online


Thuis of onderweg, dankzij het compacte formaat kun je met een 13 inch laptop overal werken. Zeker als je vaak onderweg bent is een 13 inch laptoptas erg fijn ter bescherming van je kostbare apparatuur. Een 13 inch laptoptas is geschikt voor laptops met een schermdiagonaal t/m 13 inch. Toch is het verstandig om de omtrek in centimeters van je dichtgeklapte laptop op te meten. Vergelijk deze maat met de maat in centimeters van het laptopvak. De maten van het laptopvak staan vermeld bij de productspecificaties.


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Laptoptassen zie je tegenwoordig overal. Ze worden veel gebruikt voor school, studie en voor werk. Het is een ideaal product om je laptop veilig in op te bergen en te verplaatsen. Vooral de 13 inch laptops zijn populair en zien we veel verschijnen. Daarom heeft Duifhuizen een groot assortiment aan 13 inch laptoptassen. Vast en zeker dat daar jouw perfecte laptoptas 13 inch bij zit!

13 inch, een ideaal formaat

Een 13 inch laptop is populair vanwege zijn compacte formaat. Doordat hij ook een licht gewicht heeft is de 13 inch laptop uitstekend om mee te nemen. Het mooie daaraan is dat de laptoptassen 13 inch dus ook wat kleiner zijn. Zo hoef je niet een hele grote en zware tas te dragen. Een laptoptas 13 inch kan ook gebruikt worden om een tablet op te bergen. Naast je laptop of tablet is er vaak ook nog ruimte voor je andere dagelijkse benodigdheden zoals; lunch, een flesje water en een notitieboekje. Een laptoptas 13 inch is dus perfect voor dagelijks gebruik!

Waarvoor gebruik jij je laptoptas 13 inch?

Laptoptassen worden overal mee naartoe genomen. Deze verschillende gelegenheden zullen ook vragen om een bepaalde stijl tas. Om eenvoudig en snel jouw laptoptas 13 inch te vinden hebben wij voor jou een selectie gemaakt. Een business laptoptas zal namelijk zakelijker zijn dan een school laptoptas. Voor dagelijks gebruik kun je voor een meer casual stijl gaan. Daarnaast heb je nog speciale dames laptoptassen. Deze zijn vaak net wat modieuzer en zien eruit als een gewone handtas terwijl de heren laptoptassen wat stoerder en robuuster zijn. Voor welke gelegenheid ben jij op zoek naar een laptoptas 13 inch?

Jouw favoriete laptoptas 13 inch gevonden?

Heb jij je laptoptas 13 inch al gevonden? Je kunt deze gemakkelijk en snel online bestellen. Het is handig om extra na te meten of de maten van je laptop overeenkomen met de tas. Zo ben je er zeker van dat de laptop ook echt in het laptopvak past. Heb je nog verdere vragen of wil je wat meer advies? Dan helpen wij je graag! Je kunt ons bereiken via telefoon, chat en mail. Natuurlijk helpen we je ook verder in één van onze winkels.