De nieuwste collectie paspoorthoesjes


Als je je paspoort veilig wilt opbergen kun je dit doen in een paspoorthoesje. Wanneer je op reis gaat zit hij goed beschermt en je kunt er eventueel ook nog andere kleine papieren in opbergen. Naast dat de hoesjes ruimte hebben voor uiteraard je paspoort, zitten er vaak ook een aantal vakjes voor kleine pasjes in. Hier kun je bijvoorbeeld je zorgpas en rijbewijs in opbergen. Zo heb je alles snel bij de hand!


lees meer inklappen
Sortering:

Wie zijn paspoort veilig en beschermd wil opbergen, moet eens kijken naar een paspoorthoesje. Niet alleen ideaal als je veel reist en dus vaak je paspoort tevoorschijn moet halen, maar ook als je hem netjes op wilt bergen ergens in huis. Een paspoorthouder zorgt ervoor dat jouw reisdocumenten netjes opgeborgen zitten en alles veilig bij elkaar zit. Daarbij is het handig als je in een oogopslag je papieren bij elkaar hebt zitten als je door een controle van de douane heen moet. Of dit nu op het vliegveld of op de snelweg is, een paspoort cover biedt overzichtelijkheid. Vaak kun je in je paspoorthoesje ook nog wat extra geld kwijt, zodat je hem ook als een soort portemonnee kunt gebruiken.

Uitgebreid paspoorthoesje assortiment

Ben je op zoek naar een paspoorthoesje en wil je er graag een van goede kwaliteit? Dan ben je bij Duifhuizen aan het goede adres. Onze paspoorthoezen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor niet alleen je paspoort zelf, maar ook je hoes niet slijt. In onze assortiment hebben we onder andere hoesjes van de merken by LouLou, MicMacbags en Castelijn & Beerens. Sommige varianten bevatten alleen een vak voor een paspoort of rijbewijs. Anderen hebben meerdere insteekvakjes voor onder andere geld, pasjes en papieren.

  • LouLou Essentiels paspoorthoesje
  • Micmacbags paspoorthoesje
  • Castelijn & Beerens paspoorthoesje

Paspoorthoesje online bestellen

Ga je binnenkort op reis of wil je gewoon een houder voor je reisdocument? Bestel dan je paspoorthoes online op de webshop van Duifhuizen. Natuurlijk kun je ook langskomen in een van onze winkels om informatie te krijgen of om een paspoorthoesje in real life te bekijken. Bij vragen of opmerkingen random de paspoorthoesje collectie kun terecht bij onze klantenservice via chat, email, facebook of telefoon!