Kwalitatieve beautycases voor jou!


Beautycases zijn te verkrijgen in allerlei soorten, kleuren en maten. Van hard materiaal maar ook van zacht materiaal. Een beautycase biedt ruimte aan al je toiletartikelen en zorgt ervoor dat deze veilig opgeborgen zitten. De harde modellen zijn ideaal tegen beschadiging. Zo kunnen flesjes en andere zachte toiletartikelen bijvoorbeeld nooit klem komen te zitten. De zachte modellen zijn daarentegen weer handig in een koffer, omdat deze nog een beetje meegeven en in vorm de duwen zijn.


lees meer inklappen
Sortering:

Wanneer een jonge dame op vakantie gaat, kan haar beautycase niet ontbreken. Mannen zullen het nooit begrijpen, maar voor de vrouw is dit niet meer dan een logische zaak. Waar laat je anders al je producten? Een handige box waar je je mascara, lipgloss, foundation en powder in kwijt kunt en daarnaast nog plek overhoudt voor je andere verzorgingsproducten, zoals je tandenborstel, kam, crème en nagellak. Daarbij zijn er ontzettend veel verschillende versies. Zo zijn er make-up tasje van zacht materiaal, maar je hebt ook grote, luxe boxen van aluminium. Of je nou naar een luxe hotel in Tenerife gaat of op een familiecamping zit in Frankrijk, je beautycase gaat altijd mee. 

Naar wat voor beautycase ben jij op zoek?

Een beautycase is er in allerlei soorten en maten en daarom heeft Duifhuizen van deze categorie ook een uitgebreid assortiment. We begrijpen dat niet iedereen met een gigantische beautycase wilt rondlopen en ook dat er juist vrouwen zijn die het niet luxe en groot genoeg kunnen bedenken. Voor ieder wat wils. De materialen verschillen per merk en model. Om je spullen veilig te houden (al die make-up en verzorgingsproducten kosten toch aardig wat geld) zitten er bij sommige artikelen ook slotjes op, zoals bij de Samsonite beautycase-collectie! Hieronder kun je alvast rondkijken om jouw perfecte item te vinden.

  • Schattige Oilily beautycase
  • Modieuze Bric's beautycases

Beautycase online shoppen bij Duifhuizen

Happy girls are the prettiest. Bij Duifhuizen zijn we gelukkig als we jou blij kunnen maken met een beautycase. Daarom zorgen we voor een veilig, gemakkelijk en snel bestelproces. Heb je je favoriete make-up box gevonden? Wacht dan niet langer en bestel online bij Duifhuizen. Wil je liever eerst geïnformeerd worden over een beautycase, dan ben je natuurlijk altijd welkom in een van onze winkels!