Klassieke en tijdloze portemonnees van Claudio Ferrici


Tijdloze en klassieke portemonnees van het merk Claudio Ferrici. Gemaakt van de mooiste leersoorten, afgewerkt met RFID-bescherming en een classy design. Betaal jij straks uit een Claudio Ferrici portemonnee? 

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Klassiek en tijdloos, de mooie portemonnees van Claudio Ferrici liggen fijn in de hand en gaan jaren met je mee. Een ruim assortiment met verschillende modellen, van grootte portemonnees waar je alles overzichtelijk in kwijt kunt tot aan kleine portemonnees die je gemakkelijk in je avondtas of broekzak stopt.

Functioneel en tijdloos

De combinatie van functioneel en tijdloos zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zal hebben van de portemonnee. Gemaakt van natuurlijke materialen zo heeft iedere portemonnee zijn eigen karakter en is elk exemplaar uniek. Het strakke design, match met ieder tas en zo combineer je een Claudio Ferrici portemonnee gemakkelijk met de rest van je tassencollectie. Liever een bijpassende tas? Bekijk hier de Claudio Ferrici tassencollectie:

RFID-bescherming

In alle Claudio Ferrici portemonnees zit een beschermingslaag. Dit noemen we ook wel RFID, hierdoor is het niet mogelijk om de bankkaarten te skimmen. De laag is niet zichtbaar maar zeker wel effectief. Door de bescherming kan er niet ongewenst geld van je bankkaarten gehaald worden en ga je veilig op pad.

Claudio Ferrici portemonnee bij Duifhuizen

Komt langs in één van onze winkels en bekijk het aanbod Claudio Ferrici. Ervaar de functionaliteit van de portemonnee, het mooie leersoort en de ligging in de hand. Kies je gewenste model, groot of klein en neem hem direct in gebruik.

Bij Duifhuizen staat service hoog aan bod, wil je meer informatie, uitleg of persoonlijk advies neem contact op met onze klantenservice of kom langs in de winkel!