Online Zebra Trends rugzakken kopen


Voorzien van leuke printjes, met vrolijke kleuren, hippe modellen… we hebben het natuurlijk over de Zebra Trends rugzak. Stoer of lief, onze collectie biedt voor zowel jongens als meisjes leuke schoolrugzakken aan. De Zebra Trends rugzakken zijn voorzien van verschillende opbergvakjes, verstelbare schouderbanden en gemaakt van sterk materiaal zodat de rugzak wel tegen een stootje kan. Naar school gaan wordt elke dag een feestje met de Zebra Trends rugzak. En extra leuk zijn de bijpassende schooletuis.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

De rugzakken van Zebra Trends zijn perfect voor jouw zoontje of dochtertje want met een Zebra Trends rugzak naar school gaan, is zeker weten een feestje!

Zebra Trends rugzakken zijn er voor jongens en meisjes. Er zijn grotere maten maar ook kleine. En het leukste is dat alle rugzakken voorzien zijn van een vrolijk printje of een mooie glitterlak. 

Welke prints zijn er van de Zebra Trends rugzak?

Zebra Trends rugzakken staan bekend om leuke printjes. Voor jongens bijvoorbeeld: raceauto’s, dino’s, haaien of een andere stoere print. Bij de meisjes zien we vooral veel hartjes, kusjes, bloemetjes en strikjes.

Wat zijn de pluspunten van een Zebra Trends kinderrugzak?

Het fijne aan de kinderrugzakken van Zebra Trends is dat de schouderbanden verstelbaar zijn. Op deze manier kan de rugzak dus prima met het kindje meegroeien. In de meeste rugzakjes is een speciaal vak voor de drinkbeker. Hierdoor blijft de drinkbeker goed op zijn plek zitten en zal het lekken van drinken verleden tijd zijn.

Je kunt gemakkelijk de naam en het adres van je kindje opschrijven in het label. Raakt de tas kwijt? Dan zal hij snel terug bij de eigenaar terecht komen.

Zijn er nog andere producten van Zebra Trends?

Naast de populaire rugzakken uit de Zebra Trends collectie zijn er ook Zebra Trends shoppers verkrijgbaar. Dit zijn verschillende modellen in héél veel kleuren. Praktisch én scherp geprijsd.

Je kunt de artikelen van Zebra Trends gemakkelijk online bestellen. Maar wil je het assortiment in het echt bekijken dan kun je één van onze winkels bezoeken.