Breed assortiment goedkope portemonnees!

lees meer inklappen
Sortering:
€ 49,99‌ € 34,99 -30%
Oilily Zip Wallet portemonnee L port
€ 44,99‌ € 31,49 -30%
Oilily Wallet portemonnee S elmwood
€ 44,99‌ € 31,49 -30%
Oilily Wallet portemonnee S cypres
€ 44,99‌ € 31,49 -30%
Oilily Wallet portemonnee S port
€ 59,00‌ € 41,30 -30%
Ted Baker Briell pasjeshouder black
€ 30,00‌ € 21,00 -30%
HVISK pasjeshouder croco black
€ 30,00‌ € 21,00 -30%
HVISK pasjeshouder croco dark blue
€ 30,00‌ € 21,00 -30%
HVISK pasjeshouder croco soft pink
€ 59,00‌ € 41,30 -30%
Ted Baker Sonya pasjeshouder pink
Filter

Een goedkope portemonnee maar wel een kwaliteitsartikel, klinkt te mooi om waar te zijn toch? Bij de portemonnee sale van Duifhuizen kun je zomaar is positief verrast worden! Waar veel bedrijven alleen de afdankertjes in de sale doen biedt Duifhuizen een scala van A-merken aan. Dus ben je op zoek naar een goedkope portemonnee? Shop dan eens in onze portemonnee sale collectie!

Een goedkope portemonnee, altijd een goede koop?

Een probleem waar veel mensen mee te maken hebben is dat zij niet veel geld willen uitgeven aan een portemonnee. Vaak ben je dan als klant gedwongen om portemonnees van slechte kwaliteit of afdankertjes aan te schaffen. En als je dan eenmaal een goedkope portemonnee van redelijke kwaliteit gevonden hebt is het ook nog de vraag hoe deze zijn geproduceerd met oog op milieu en mens. In de Duifhuizen portemonnee sale collectie vind je uitsluitend goedkope portemonnees van verschillende merken waarvan je weet dat het kwaliteitsartikelen zijn waarbij er geen concessies zijn gedaan in het productieproces.

Goedkope portemonnees kopen bij Duifhuizen

Omdat wij bij Duifhuizen streven naar een dynamische collectie kan het zomaar zijn dat je heel het jaar een goedkope portemonnee collectie kunt vinden op onze site en in onze winkels! Bijkomend voordeel is dat het niet zomaar ‘rommel’ portemonnees zijn maar uitsluitend merk artikelen. Onze collectie goedkope portemonnees blijft continu veranderen, houdt onze website in de gaten voor het continu wisselende aanbod! Met behulp van de keuzemogelijkheden aan de linkerbalk kun je het huidige aanbod van goedkope portemonnees per merk zien. Ook kun je verder filteren op bijvoorbeeld gewenste model of print.

Heb je vragen over onze portemonnee sale collectie of wil je bijvoorbeeld een bepaalde goedkope portemonnee reserveren? Ook daarmee kunnen wij je van dienst zijn. Neem gerust contact op met onze klantenservice of met ons winkelpersoneel en zij helpen je graag verder!