Samsonite koffer online ruime collectie


Dat de Samsonite koffer al meer dan 90 jaar één van de favoriete reisproducten ter wereld is, is natuurlijk niet voor niets. Een Samsonite koffer is een iconisch product van perfecte kwaliteit. Daarnaast zijn de koffers van Samsonite stijlvol en helemaal van deze tijd. Door de verschillende series van Samsonite is er voor iedereen wel een koffer die voldoet aan alle wensen. Gebruik de filters om de perfecte koffer te vinden voor jouw aankomende reizen.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een Samsonite koffer is een iconisch product van het Amerikaanse megabedrijf Samsonite!  De Samsonite koffer staat al jaren bekend als het ideale hulpmiddel om comfortabel op reis te gaan. Vanaf de oprichting in 1910 is het bedrijf continue bezig met vernieuwing, innovatie en verbetering. Inmiddels heeft het merk een van de grootste assortimenten op het gebied van reisbagage. Dit zorgt ervoor dat er altijd een Samsonite koffer aan jouw wensen voldoet.

Een Samsonite koffer staat voor topkwaliteit

De Samsonite koffer is niet voor niets al meer dan negentig jaar één van de favoriete reisproducten voor medereizigers over heel de wereld. Het hebben van de perfecte koffer is uitermate belangrijk. Je bewaart hierin belangrijke eigendommen en natuurlijk wil je dat deze veilig en goed zijn opgeborgen. Zeker voor vliegreizen, waarbij een koffer veel te verduren krijgt. De ontwerpers van de Samsonite koffer weten dit en houden hier volledig rekening mee in het ontwerp van de Samsonite koffer.

Met een Samsonite koffer weet je dat je niet voor verassingen komt te staan wat betreft jouw reisbagage. De omstandigheden voor een koffer op een luchthaven worden in de fabriek zelfs nagebootst. Het kan er namelijk flink aan toegaan of een luchthaven. De koffers worden niet altijd zacht behandeld en er kan zelfs mee gegooid worden. Samsonite is zich hiervan bewust en wil er zorg voor dragen dat bagage altijd netjes en heel aankomt op de reisbestemming. 

Het Samsonite assortiment bij Duifhuizen

Binnen ons assortiment hebben we vele verschillende soorten Samsonite koffers. Zo kun je kiezen voor een zachte koffer of een harde koffer. Maar ook kun je kiezen uit verschillende formaten, materialen en kleuren. En zelfs aan de kleintjes is er gedacht, we hebben verschillende Samsonite kinderkoffers!

Naast het ruime assortiment koffers Samsonite, beschikt de collectie ook over vele andere praktische, stijlvolle en mooie producten. Bekijk hier de collectie Samsonite per categorie:

Advies voor jouw Samsonite koffer aankoop bij Duifhuizen

Het kan zijn dat je graag advies wilt over een specifieke Samsonite koffer, het is immers een uitgebreid assortiment! Onze klantenservice kan je daarbij assisteren via de mail, telefoon of chat. Je bent uiteraard ook van harte welkom in één van onze winkels om alle Samsonite koffers te bekijken of om advies te vragen aan ons winkelpersoneel!