Samsonite laptoptassen voor iedere werkgelegenheid


Samsonite is dé marktleider als het gaat om kwalitatieve koffers en tassen. Ook de Samsonite laptoptas staat hoog aangeschreven als het gaat om kwaliteit, comfort en innovatie. De laptoptassen van dit merk zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik en bieden een goede bescherming voor je laptop. De collectie kenmerkt zich door ingetogen kleuren en een professionele uitstraling. Met een Samsonite laptoptas kom je zeker goed voor de dag op kantoor of bij een zakelijke afspraak.

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Noem een merk dat kwalitatieve en goede laptoptassen met een zakelijke uitstraling ontwerpt. Grote kans dat je bij het bekende merk Samsonite uitkomt. Dit internationale merk staat vooral bekend vanwege de stevige koffers die jarenlang meegaan. De Samsonite laptoptas doet echter zeker niet onder voor de reisbagage van het merk. Bij de laptoptassen kun je rekenen op dezelfde kwaliteit, uitstraling en functionaliteit. De laptoptas Samsonite is dan ook een grote favoriet bij ondernemers, managers en iedereen die elke dag met een laptop de deur uit moet. Laptoptassen van Samsonite bieden een hele goede bescherming voor je laptop en zijn heel comfortabel in gebruik. Ben je dus echt zuinig op je laptop? Dan zijn de laptoptassen van dit merk de beste keuze.

Uit welke serie kies jij een Samsonite laptoptas?

Het leuke aan Samsonite is dat het merk gebruikmaakt van verschillende series. Dit geldt overigens voor heel de collectie. Heb je dus reisbagage uit een bepaalde serie? Dan kun je ook een laptoptas in dezelfde stijl kopen. De laptoptas Samsonite kent de volgende series:

 • Samsonite Guardit laptoptas
  Deze serie kenmerkt zich door rode, oranje en gele details. Deze details zorgen voor een speels accent. De laptoptassen hebben een professionele uitstraling en een luxe afwerking.
 • Samsonite Spectrolite 2.0 laptoptas
  Flexibiliteit is het toverwoord bij deze serie. De laptoptassen zijn te vergroten wanneer je behoefte hebt aan meer ruimte en het laptopcompartiment is aanpasbaar.
 • Samsonite Vectura laptoptas
  De Vectura serie is elegant en modern met een formele look. De indeling van de laptoptassen is super functioneel waardoor je gemak en comfort kunt verwachten van deze serie.
Bekijk hier de Samsonite tassen per categorie:

De juiste laptoptas voor ieder formaat laptop

Laptops zijn er in verschillende soorten en maten. Natuurlijk geldt dit ook voor laptoptassen. Het merk Samsonite heeft voor bijna ieder formaat laptop een passende laptoptas. De laptoptassen van het merk zijn onder andere verkrijgbaar voor de volgende inch maten.

 • Samsonite laptoptas 14.1 inch
 • Samsonite laptoptas 15.6 inch
 • Samsonite laptoptas 16 inch
 • Samsonite laptoptas 17.3 inch

Je zou denken dat een 17 inch laptop altijd past in een laptoptas 17 inch. Toch is dit niet helemaal waar. Per merk kunnen de inch maten namelijk verschillen waardoor de tas te groot of te klein kan zijn. Daarom vermelden wij bij iedere laptoptas Samsonite de maat van het laptopvak in centimeters.  Door je laptop dicht te klappen en de omtrek in centimeters op te meten weet je zeker dat je laptop past.

Een Samsonite laptopas voor iedereen!

Samsonite ontwerpt voornamelijk laptoptassen voor zakenmensen. Vaak wordt gedacht dat dit alleen modellen voor mannen zijn. Gelukkig bewijst Samsonite het tegendeel. De moderne zakenvrouw kan namelijk ook heel leuk slagen bij dit merk. De Samsonite laptoptas dames combineert elegantie met een professionele uitstraling. De Samsonite laptoptas heren is daarentegen weer wat stoerder en zakelijker. Een laptoptas Samsonite is er dus voor iedereen!

Koop je Samsonite laptoptas bij Duifhuizen

Duifhuizen is een trotse dealer van dit geweldige merk. Onze collectie bestaat uit verschillende modellen die online of in onze winkels te bekijken zijn. Je kunt dus zelf bepalen waar, hoe en wanneer je een laptoptas Samsonite koopt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Twijfel je over de maat, het materiaal of het model? Wij helpen je graag om de juiste laptoptas te vinden. Naast de laptoptassen hebben we ook de Samsonite laptop trolley en de Samsonite laptop rugzak. Er is dus altijd wel een geschikte tas voor jouw laptop te vinden.