Samsonite rugzak of rugtas


Samsonite rugzakken zijn van alle gemakken voorzien. Het georganiseerde interieur is een groot pluspunt. Je bent niet snel iets kwijt want je kunt alles geordend opbergen. De rugzakken van Samsonite zijn ook handig om mee te nemen als je op reis gaat. De meesten zijn formaat handbagage en voorzien van een band voor de trekstang van je koffer. Voor welke Samsonite rugzak ga jij?

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Zakelijk & functioneel. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van een Samsonite rugzak. Naast het uitgebreide reisassortiment heeft het Amerikaanse merk ook een groot assortiment aan zakelijke tassen waaronder rugzakken. Het Samsonite rugzakken assortiment is net als de koffers van hoge kwaliteit. Ideaal voor gebruik tijdens jouw studie, werk of businessreis.

Het onderscheidend vermogen van een Samsonite rugzak

Naast het strakke design zijn de rugzakken gekenmerkt door een aantal specificaties:

  • Georganiseerd interieur: de binnenkant van de rugzakken is specifiek gericht op werk of studie. Zo zijn er , afhankelijk van het model, speciale vakken toevoegt voor creditcards/visitekaartjes, pennen en je telefoon. Zodoende blijft alles netjes en georganiseerd ook als de rugzak door elkaar wordt geschud.
  • Veelzijdig: de meeste zakelijke rugzakken hebben een laptop- of tablet vak. Samsonite kiest er bijna altijd voor om beide toe te voegen.
  • Praktisch: vrijwel alle Samsonite rugzakken zijn voorzien van een Smart Sleeve of bevestigingsband zodat je hem kunt bevestigen aan de trekstang van een koffer, handig voor op zakenreis.

Sommige modellen zijn voorzien van een heup- of borstband. Dit kan handig zijn voor als je op de fiets naar je werk wil gaan.

Welke series hebben rugzakken?

Welke series bevatten Samsonite rugzakken? Een aantal series zijn zeker de moeite waard om te bekijken:

Naast de rugzakken hebben deze series ook andere business artikelen dit maakt het ook mogelijk om een matchende set uit te zoeken.

Op zoek naar een bepaalde inch maat?

Wil je zeker weten dat jouw laptop in de Samsonite rugzak past? In zowel de titel als productomschrijving vind je de maat van het laptopvak of de specifieke afmetingen in cm. Ook kun je op de site filteren op een specifieke inchmaat. 

Ben jij op zoek naar een bepaald model (inchmaat) of serie Samsonite rugzak? Wij helpen je graag verder, raadpleeg onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels.