Titan koffers voor dames en heren 


Ben je op zoek naar een lichtgewicht koffer met een strak design? Dan is een Titan koffer wat jij zoekt! De koffers zijn modieus en helemaal van deze tijd. Alle Titan koffers zijn voorzien van een TSA-slot dus je kunt probleemloos de gehele wereld over! Titan heeft verschillende koffer series, elke serie heeft zijn eigen eigenschappen. Gebruik de filters om te zorgen dat je een koffer vindt die perfect aansluit op jouw wensen!

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Ben jij op zoek naar een hardschalige lichtgewicht koffer? Dan is een Titan koffer perfect voor jou. Het Duitse koffermerk weet het design en de functionaliteit van een koffer perfect te combineren. Toch streeft het merk ernaar om de collectie scherp geprijsd te houden, zo blijft de aanschaf van een Titan koffer

Harde lichtgewicht koffers

Het gewicht van de koffers is voor Titan een heel belangrijk aspect. Maar niet alleen voor Titan is het gewicht belangrijk, want wie wil er nou niet zoveel mogelijk gewicht overhouden voor zijn of haar bagage? Wij wel! De Titan koffers binnen ons assortiment zijn allemaal harde koffers. Met een Titan koffer weet je dus zeker dat je genoeg bagage mee kunt nemen en dat jouw spullen goed beschermd zitten in de koffer.

Het assortiment aan Titan koffers

De hardshell koffer collectie van Titan is grofweg onder te verdelen in een tweetal categorieën, Titan handbagage en Titan reiskoffers.

  • Titan handbagage koffers
  • Titan reiskoffers

Onder reiskoffers vallen alle Titan koffers die niet zijn toegestaan als handbagage en uitsluitend in als ruimbagage mogen dienen en vice versa.

Design en kleuren

Design is een belangrijk aspect van de Titan koffer. Zo kun je onder andere kiezen voor neutrale kleuren zoals zwart of zilver. Maar ook als je fan bent van een opvallend mmodel is er zeker een Titan koffer te vinden voor je. Het merk lanceert regelmatig collecties met opvallende kleuren of printjes. Zo zijn deze gemakkelijk te spotten op de bagageband van het vliegveld!

Titan koffer kopen bij Duifhuizen

Heb jij een Titan koffer gevonden die helemaal voldoet aan jouw eisen? Perfect! Je kunt de koffer natuurlijk gemakkelijk online bestellen bij Duifhuizen. Ideaal want wij bezorgen de koffer op een door jou gekozen punt en jij hoeft niet met de koffer te sjouwen. Wil je toch nog liever een aantal koffers in het echt bekijken? Geen probleem want je bent zes dagen per week welkom in een van onze winkels. Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij onze klantenservice. Laat je ons ook weten op social media doormiddel van de #duifhuizennl waar jij en jouw nieuwe koffer allemaal heen gaan?