Er is altijd wel een Zebra shopper die bij jou past!


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een zebra shopper staat bekend om de vlotte en speelse uitstraling. Daarnaast is het merk voorzien van scherpe en betaalbare prijzen. Een zebra trends shopper is bovendien een multifunctioneel artikel, of je nu een dagje op stap gaat of een shopper zoekt voor dagelijks gebruik. De zebra shopper is ideaal om in je tassen collectie te hebben!

Zebra shopper, praktisch met een twist

Waarin onderscheidt de Zebra shopper zich? Een vereiste aan een shopper is opbergruimte. De gemiddelde Zebra shopper voldoet hier zeker aan! Door de ruime binnenkant kun je al dagelijkse spulletjes er eenvoudig in opbergen. Kenmerkend aan een Zebra shopper is de praktische indeling. De shoppers hebben aan de binnenkant weinig poespas en hierdoor ontstaat veel ruimte aan de binnenkant. De zebra shopper kan aan de binnenkant worden voorzien van extra gebruiksgemak:

  • Bag in bag
  • Telefoonvak
  • Sleutelkoord

De Zebra trends shopper is vaak voorzien van een leuk printje, lak of bijzondere kleur. Deze facetten springen er goed uit in combinatie met de vormgeving. Van tijd tot tijd komen er nieuwe shoppers uit met trendy printjes. Zo blijft de Zebra shopper een uniek artikel! Dus of je nu een dagje naar het strand wil, shoppen of voor dagelijks gebruik. Met een Zebra shopper kom je goed voor de dag.

Een Zebra shopper bestellen bij Duifhuizen

Ook een Zebra shopper is eenvoudig te bestellen bij Duifhuizen. Het assortiment wordt continu aangevuld met nieuwe exemplaren van de Zebra trends shopper! Zowel offline of online kun je terecht bij Duifhuizen.

Ben je op zoek naar een specifiek Zebra artikel? Wij kunnen altijd voor je kijken of deze besteld kan worden en dit verder voor je afhandelen. Onze klantenservice staat klaar om je hiermee te assisteren of om je te voorzien van advies. Ook in onze winkels kun je jouw favoriete Zebra shopper komen bekijken!

Ben je toch nog niet helemaal overtuigt of het merk Zebra Trends de juiste shopper voor jou heeft? Bekijk ook eens onze shoppers van andere merken