Reisaccessoires bij Duifhuizen


lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Reisaccessoires zijn echt onmisbaar! Of je nu een frequente reiziger bent of gewoon één keer per jaar met het hele gezin op vakantie gaat, reisaccessoires maken jouw reis compleet. Het is een waardevolle toevoeging aan jouw reis en koffer en maakt jouw look en koffer vaak helemaal af. Bij Duifhuizen bieden we verschillende reisaccessoires aan en in deze categorie hebben we deze overzichtelijk voor je op een rij gezet. Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde reisaccessoire? Dan kun je bij de categorie reisaccessoires doorklikken naar de verschillende subcategorieën zoals kofferriemen, koffersloten en toilettassen.

Reisaccessoires voor een veiligheid en organisatie

Over het algemeen kunnen reisaccessoires onderverdeeld worden accessoires speciaal bedoeld voor een veilige reis of vakantie, maar je hebt ook reisaccessoires speciaal voor het georganiseerd opbergen van al jouw spullen. Niets is vervelender dan een onoverzichtelijke koffer waar je niet snel in iets kunt vinden. Neem nu bijvoorbeeld de controle bij de luchthaven als je alleen met een handbagagekoffer reist. Dan wil je snel al je elektronica en toiletartikelen bij de hand hebben. Als je koffer overzichtelijk is inpakt, dan is dit een fluitje van een cent.  

  • Reisaccessoires voor de veilige reiziger: kofferriemen, koffersloten en kofferlabels
  • Reisaccessoires voor de georganiseerde reiziger: beautycases, heuptasjes, inpakaccessoires, kledinghoezen, paspoorthoesjes en toilettassen

Koffersloten

Als je denkt aan reisaccessoires dan is een kofferslot wel één van de eerste dingen waar je aan denkt. Je wilt graag dat je koffer veilig dicht zit zodat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw koffer. Ze kunnen er niet gemakkelijk iets uithalen, maar het is ook minder snel mogelijk om er iets in te stoppen.

Veel koffers zijn voorzien van een eigen rits- of kliksluiting met (TSA-)slot. Toch voelt het vaak fijner en veiliger als er een extra slot op je koffer zit. Als het slot op je koffer breekt of niet meer goed is, dan heb je altijd nog een extra kofferslot die ervoor zorgt dat je koffer goed dicht zit. We hebben verschillende koffersloten in onze reisaccessoires collectie van bijvoorbeeld Samsonite en Enrico Benetti. Beiden bieden een goede prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt kiezen uit een (TSA-)cijferslot of een (TSA-)sleutelslot. Ieder hebben hun voor- en nadelen. Deze kun je onder andere terugvinden op onze speciale adviespagina “Hoe sluit ik en beveilig ik mijn koffer?” over sloten en sluitingen.

  • Koffersloten Samsonite
  • Koffersloten Enrico Benetti

Kofferriemen

Andere reisaccessoires waar je jouw koffer mee kunt beveiligen en beschermen zijn kofferriemen. Deze zorgt ervoor dat je koffer goed dicht blijft tijdens het reizen en maakt het moeilijker om hem te openen. Gaat je ritssluiting of kliksluiting kapot tijdens een reis met het vliegtuig? Je koffer blijft compact bijeen en de kans dat al je kleding over de bagageband heen ligt wordt sterk verkleint.

  • Reisaccessoires collectie kofferriemen

Toilettassen en beautycases

Naast reisaccessoires voor de beveiliging van je koffer hebben we ook reisaccessoires om je spullen overzichtelijk op te bergen. Eén van de opberg reisaccessoires die veel vrouwen én mannen bij zich hebben is een toilettas. Hier kun je al je toiletspullen in bewaren zoals shampoo, douchegel en eventuele make-up spullen. Jij pakt deze uit je koffer en je hebt gelijk alles bij de hand in je hotelkamer of appartement. Ben je terug van vakantie? Dan kun je een toilettas ook gebruiken als extra opbergvak in je badkamer. Koop je er één met een stijlvol uiterlijk, dan is het ook nog eens een mooie eyecatcher in de ruimte!

  • Heren toilettassen
  • Dames toilettassen

Inpakaccessoires

Een andere manier om je koffer georganiseerd in te pakken door middel van reisaccessoires is door gebruik te maken van inpakaccessoires. Dit zijn bijvoorbeeld de tasjes die Eagle Creek aanbied. Hier kun je kleding instoppen zoals shirtjes en ondergoed. Zo ligt al je kleding georganiseerd bij elkaar in je koffer en ze zullen ook minder snel door je koffer heen schuiven en kreuken. Ook zijn deze inpakaccessoires zeer handig voor het bewaren van je vieze kleding. Zo blijft je schone kleding gescheiden van de gebruikte, vieze kleding.

  • Inpakaccessoires SUITSUIT

Comfort en gemak voorop bij reisaccessoires

Eén ding hebben al deze reisaccessoires met elkaar gemeen: ze zorgen ervoor dat jij je vakantie goed en georganiseerd begint. We hebben verschillende producten in ons assortiment om jou te ontzorgen en te helpen bij het inpakken van je koffer, trolley of reistas. Ben je ook geïnteresseerd in onze andere accessoires? Dan kun je een kijkje nemen bij onze dagelijkse accessoires, school accessoires, business accessoires, tas accessoires of onderhoudsmiddelen om je tas perfect te onderhouden.