Uitgebreide collectie van Castelijn en Beerens


Castelijn en Beerens is één van de toonaangevende Nederlandse merken in de lederwarenbranche. Het merk is gespecialiseerd in businesstassen en klein lederwaren zoals portemonnees, billfolds en pasjeshouders. Daarnaast heeft Castelijn en Beerens een ruim aanbod in leren accessoires zoals schrijfmappen en sleuteletuis. Castelijn en Beerens gebruikt uitsluitend (Italiaans) kwaliteitsleer om producten te vervaardigen. De series van het merk zijn dan ook gewijd aan een leersoort of een bepaalde unieke bewerking daarvan.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Als één van de oudste en bekendste lederwaren merken van Nederland heeft het familiebedrijf Castelijn en Beerens een naam hoog te houden. Sinds 1945 is C&B actief vanuit Waalwijk om een breed scala aan leren goederen te maken, van kleine pasjeshouders tot leren business trolleys. Inmiddels zijn er alweer drie generaties actief in het bedrijf en is de liefde voor het vak nooit weggaan.

Door uitsluitend gebruik te maken van het beste Italiaans leer ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit. Die standaard is erg belangrijk voor Castelijn en Beerens. Zo wordt het leer voor de productie kritisch gecontroleerd op eventuele afwijkingen en afgekeurd zodra het niet aan de eisen van het merk voldoet.

Specialiteiten van het merk

Castelijn & Beerens heeft een tweetal specialisaties als het gaat om leren artikelen. Het merk onderscheidt zich voornamelijk op:

Hier heeft het merk dan ook een aanzienlijk aanbod van. Dit varieert van heren tot dames modellen in allerlei soorten, maten en kleuren.

Waar zijn de series van Castelijn en Beerens op gebaseerd?

Door de jaren heen heeft C&B behoorlijk wat series ontwikkeld. Het kan lastig zijn om onderscheid te maken tussen al deze series. In het algemeen wordt een serie gebaseerd op een drietal criteria:

  • Een unieke leersoort of leervariant gelinkt aan de serie.
  • Gericht op een productsoort.
  • Een bepaalde stijl en/of kleurenrange.

Een viertal prominente series hebben wij extra voor je uitgelicht als voorbeeld:

  • Castelijn & Beerens Firenze: Een tijdloze business serie gemaakt van zacht, wat meer glanzend, door geverfd runderleer. De serie bevat ook laptoprugzakken.
  • Castelijn & Beerens Carisma: Een business serie van Castelijn en Beerens. Hiervoor wordt soepel Italiaans bovine leer gebruikt. Een groot gedeelte is gericht op de vrouwelijke gebruiker maar er zijn ook een aantal herenmodellen.
  • Castelijn & Beerens Gaucho: Een klein lederwaren serie gemaakt van stevig aniline geverfd stierenleer. Dit geeft de serie een natuurlijke uitstraling.
  • Castelijn & Beerens Nova: Een serie gericht op zowel business als klein lederwaren. Uniek aan deze serie is het gebruik van plantaardig gelooid en speciaal geverfd kalfsleer.

Heb je vragen over de Castelijn & Beerens series of over het merk in het algemeen? Onze klantenservice helpt je daar graag mee.