Eastpak reistas; de populairste reistassen op dit moment!


lees meer inklappen
Sortering:
€ 169,95‌ € 119,00 -30%
Eastpak Tranverz reistas L hibiscus pink
Filter

Wat is jouw eerste gedachte als we het woord Eastpak zeggen? Juist ja, stevige schooltassen die van uitstekende kwaliteit zijn. Ze hebben niet alleen schooltassen, maar ook reisbagage. De Eastpak koffer is net zo stevig als de rugzak en je kunt dus zeker wel dezelfde kwaliteit verwachten. Dus als jij tijdens je schooltijd fan was van de rugzak, kun je nu op reis gaan met een Eastpak trolley! Jij weet wat je kunt verwachten en je staat dus zeker niet voor verrassingen met de Eastpak koffer.

Rijke geschiedenis achter de Eastpak koffer

Aan de Eastpak reistas op wielen is een rijke geschiedenis voorafgegaan. Het merk is gestart in 1952 met het maken spullen voor het Amerikaanse leger. Hierbij ging het nog niet om de Eastpak koffer zoals wij die nu kennen. Vanaf de jaren ’70 werden de producten gebruikt door studenten en de Eastpak rugzak zoals wij die nu kennen is geboren.

Maar wanneer is de Eastpak koffer in het assortiment gekomen? Dit was net voor de millenniumwisseling in 1999. Ze hadden een primeur, want dit revolutionaire merk was de eerste die de wieltjes toevoegden aan de reistassen. Een gouden zet, want de Eastpak trolley is tot op de dag van vandaag zeer populair.

Een reistas met de voordelen van een trolley

Bij een Eastpak koffer worden de kenmerkende eigenschappen van een reistas gecombineerd met het gemak en comfort van een trolley. Hij heeft dezelfde flexibiliteit als een reistas, maar wel twee wielen waardoor je hem comfortabel vervoerd. Toch zijn er wel verschillen met een normale koffer. De Eastpak trolley heeft een flexibele schaal, maar dit heeft wel als nadeel dat je spullen minder goed zijn beschermd tegen een val of stoot. Als je alleen je kleding en andere niet breekbare spullen vervoerd is dit natuurlijk helemaal geen punt!

Eastpak koffer? Eastpak Tranverz

De meeste bekende Eastpak koffer is de Eastpak Tranverz. Deze reistas op wielen is bijna net zo iconisch te noemen als de schooltas! Hij is bij Duifhuizen verkrijgbaar in verschillende varianten en maten. Zo is er altijd een Eastpak reistas op wielen die het beste past bij jouw reis!

De Eastpak Tranverz is onder andere voorzien van de volgende praktische eigenschappen:

  • Twee wielen: dit kan eigenlijk niet ontbreken bij een reistas op wielen, want anders was het natuurlijk een weekendtas of normale reistas. Je rijdt hierdoor de Eastpak koffer gemakkelijk door de straten van jouw favoriete stad of over het vliegveld.
  • Compressie riemen: aan de zijkant bevinden zich spanbanden waarmee je de koffer gemakkelijk kunt aanpassen qua diepte en volume. Zo blijft je bagage goed op zijn plek en neemt jouw reistas niet meer ruimte in dan nodig.
  • Handvatten: de Tranverz heeft verschillende handvatten waarmee je de koffer makkelijk optilt.
  • Georganiseerd interieur: een Eastpak koffer heeft aan de binnenkant verschillende ritsvakken en aan de voorzijde een vak waar je spullen in kunt bewaren die je snel bij de hand wilt hebben.
  • Makkelijk op te bergen: ben je weer terug van vakantie? Dan kun je de koffer opvouwen en compact opbergen.

Eastpak koffer kopen bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen proberen we een zo ruim mogelijk assortiment aan te bieden. De Eastpak koffer kan als klassieker zeker niet ontbreken. We hebben onder andere de Tranverz in het assortiment, maar ook andere reistassen die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Wanneer ga jij op reis met jouw nieuwe Eastpak koffer?