Enrico Benetti Koffers


Ben je op zoek naar een kwaliteitskoffer die betaalbaar is? Dan zijn de Enrico Benetti koffers ideaal voor jou. Wij zijn erg blij met het merk Enrico Benetti in ons assortiment! Door de jarenlange ervaring op het gebied van tassen en koffers weet Enrico Benetti goed wat ze doen en dat zie je terug in de producten. De koffers zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, formaten en designs. Maak gebruik van de filters om een Enrico Benetti koffer te vinden die voor jou perfect is.

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Op zoek naar een Enrico Benetti koffer? Wij begrijpen wel waarom je juist een Enrico Benetti koffer zoekt! Enrico Benetti maakt al meer dan vijftig jaar tassen, koffers en reistassen. Daarom kun jij er zeker vanuit gaan dat je met een Enrico Benetti koffer een zeer goede reis tegemoet gaat. Een goed begin is immers het halve werk en met een Enrico Benetti koffer kun jij je geen beter begin bedenken. 

Enrico Benetti mee op reis

Bij Duifhuizen zijn we erg trots op het feit dat we Enrico Benetti in ons assortiment hebben. Het merk is al meer dan een halve eeuw een begrip in de kofferwereld en dat is niet voor niets. Prachtige ontwerpen, alleen van de hoogste kwaliteit. Een van de eigenschappen die Duifhuizen en Enrico Benetti gemeen hebben is de liefde voor vakmanschap. Bij Enrico Benetti zien ze iedere Enrico Benetti koffer als hun kindje en wij zijn dan ook erg trots dat zij ons vertrouwen met hun kindjes. En natuurlijk doen wij er dan ook alles aan om ze weer een goed thuis te geven. Dus wacht niet langer en bekijk het hele assortiment. Want een Enrico Benetti koffer, die zou eigenlijk iedereen in huis moeten hebben.

Enrico Benetti koffers bij duifhuizen

Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, Enrico Benetti heeft het en jij vindt het bij Duifhuizen. Zo hebben wij onder andere harde koffers, zachte koffers en koffersets. En of je nou op zoek bent naar een ruime basic zwarte Enrico Benetti koffer of een knalroze handbagage koffer, wij hebben het allemaal! Zo kun je een EB koffer vinden in allerlei maten:

Enrico Benetti koffers online bestellen bij Dufhuizen

Voor jouw nieuwe koffers ben je bij Duifhuizen aan het juiste (web)adres. Wij hebben namelijk prachtige Enrico Benetti koffers die ook nog eens gemaakt zijn van de beste materialen, waardoor je verzekerd bent van zeer hoogstaande kwaliteit. En die kun jij nu, vanachter je computer heel makkelijk en 100% veilig bekijken, bestellen en betalen. De rest doen wij en binnen een aantal dagen heb jij je nieuwe Enrico Benetti koffer in huis. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een goed begin van iedere reis met de prachtige Enrico Benetti koffers. Wil je toch liever nog een aantal Enrico Benetti koffers in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopmedewerkers! Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice!