Vind jouw harde koffer online bij duifhuizen

Ben jij op zoek naar een koffer voor je aankomende vliegreis? Dan is een harde koffer zeker de beste optie. Op het vliegveld wordt er vaak hardhandig omgegaan met de koffers. Het is dus belangrijk dat al jouw spullen goed en veilig opgeborgen zitten. Omdat de materialen van een harde koffer bepalen hoe goed de koffer bestand is tegen verschillende omstandigheden is het belangrijk om de koffers te vergelijken. Gebruik de filters om onder andere het materiaal, het formaat en de kleur van je harde koffer te kiezen.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een harde koffer staat bekend om zijn stevigheid en zijn kwaliteit om je belangrijke spullen veilig op te bergen. Vooral als je met het vliegtuig reist is een robuuste koffer een must. Vaak wordt er hardhandig met jouw koffer omgegaan. De koffer wordt verwerkt op het vliegveld, wordt in het vliegtuig geladen en op de eindbestemming weer uitgeladen. De kans bestaat hierbij dat jouw koffer valt of beschadigd. Met een harde koffer ben je er zekerder van dat jouw bagage heel en droog aankomt op jouw (vakantie)bestemming.

Niet elke harde koffer is hetzelfde

Zoals de titel al zegt: niet elke harde koffer is hetzelfde. Er zijn verschillende harde materialen waar een koffer van gemaakt kan worden. Een aantal voorbeelden van bekende en vaak gebruikte materialen zijn: ABS, polycarbonaat en polypropyleen. Ieder hebben ze hun eigen unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw koffer bestand is tegen verschillende omstandigheden. Koffers van polypropyleen en polycarbonaat zijn bijvoorbeeld sterk, maar daarentegen wel krasgevoeliger dan ABS. Een harde koffer van polycarbonaat is daarnaast ook nog eens zeer buigzaam.

Bijzondere en unieke materialen

Andere materialen waar een harde koffer van gemaakt kan worden zijn aluminium en Curv. Iets minder bekend, maar wel heel erg degelijk. Een aluminium koffer koop je voor een langere tijd en kan wel tegen een stootje. Oftewel een koffer voor het leven. Curv is het baanbrekende materiaal van Samsonite. Het materiaal is sterk, licht en kan zelfs goed tegen extremere temperaturen. Met een harde koffer gemaakt van dit materiaal ben je verzekerd van een uitstekende koffer!

  • Aluminium koffer
  • Curv koffer

Waar wil je hem voor gebruiken?

Net als bij andere reisbagage is het van belang om goed in je achterhoofd te houden waar je de koffer voor wilt gaan gebruiken. Dit bepaald mede welk materiaal het meest geschikt is, maar ook de grootte en het type slot. Online kun je via de filters snel selecteren wat voor jou van belang is en zo jouw ideale harde koffer vinden. Ook is het mogelijk om jouw droomkoffer uit te zoeken in de winkel. Onze deskundige medewerkers helpen jou graag!