Heren laptoptas 17 inch assortiment online


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

De 17 of 17.3 inch laptop is een laptop met het grootste beeldscherm. Logisch ook dat dit model vaker voor thuisgebruik wordt gekocht. Natuurlijk is een groot beeldscherm ook heel fijn om mee te werken. Het kan dus ook zijn dat je bewust kiest voor een 17 of 17.3 inch laptop om mee te nemen naar school of werk. De heren laptoptassen zijn dan juist erg belangrijk. Een grote laptop is namelijk zwaarder en onhandiger waardoor de laptoptas heren 17 inch een belangrijke functie heeft. Daarnaast moet je elke dag met je laptoptas op stap waardoor het model ook moet passen bij je kledingstijl. Er komt dus nog heel wat kijken bij de koop van een laptoptas 17 inch heren.

Let op de maat van je laptoptas heren 17 inch

Dat een laptoptas 17 inch heren geschikt is voor een 17 inch laptop hoeft niet te betekenen dat alle laptops van dat formaat erin passen. De inch maat geeft namelijk alleen het diagonaal van het beeldscherm aan en rekent niet de beeldschermrand mee. Je laptop kan dus iets groter zijn. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij bij iedere laptoptas ook de centimeter maat van het laptopvak vermeld. Meet dus altijd even je dichtgeklapte laptop op en vergelijk de maten voordat je een laptoptas 17 inch koopt.

Merken met een stoer randje

De heren laptoptassen zijn natuurlijk stoer, modieus en hebben een modern tintje. De merken spelen hierdoor goed in op de trends van een nu. De bekendste merken die een laptoptas heren 17 inch hebben uitgebracht zijn:

  • Castelijn en Beerens laptoptas heren 17 inch
  • Micmacbags laptoptas heren 17 inch

Deze merken hebben onderling veel verschillen als je kijkt naar hun collectie. Het merk Castelijn en Beerens ontwerp voornamelijk klassieke laptoptassen terwijl Micmacbags zich heeft gespecialiseerd in stoere laptoptassen. En de Samsonite laptoptassen zijn natuurlijk perfect voor het zakenleven dankzij een zakelijke uitstraling.

Een laptoptas 17 inch heren gemaakt van leer?

We weten al dat de 17 en 17.3 inch laptop groter en zwaarder is dan de doorsnee laptops. Een goede en stevige tas waar je op kunt vertrouwen is daarom van groot belang. En welk materiaal is er nu steviger dan leer? De leren laptoptas 17 inch heren is daarom erg populair. De modellen zijn niet alleen heel stevig, maar hebben ook een stijlvolle look. Daarnaast blijft de leren laptoptas ook heel lang mooi waardoor je lang kunt genieten van je nieuwe tas. Wij raden echter wel aan om een leren laptoptas te onderhouden en te verzorgen. Alle tips en producten kun je vinden op onze pagina over leerverzorging.

Koop jij jouw laptoptas heren 17 inch bij Duifhuizen?

Of je nu online bestelt of graag naar een winkel toegaat, bij Duifhuizen slaag je gegarandeerd voor een laptoptas 17 inch heren. Dankzij de variatie binnen onze collectie laptoptassen is er zeker een model dat bij je past. Ook als je toch niet voor een laptoptas kiest, kun je bij Duifhuizen kijken naar een laptop rugzak 17 inch heren of een laptop trolley 17 inch heren. Er zijn namelijk genoeg manieren om jouw laptop gemakkelijk te kunnen vervoeren!