Leren laptop rugzak: stijlvol en functioneel!

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een laptop is gemaakt om mee te kunnen nemen. Dankzij laptops kunnen we overal werken of studeren en een overtuigende presentatie laten zien tijdens je bezoek aan klanten. Toch is een laptop best kwetsbaar, groot en zwaar. Om een laptop gemakkelijk en veilig mee te nemen zijn laptop rugzakken echt ideaal. De rugzakken bieden veel comfort en een goede bescherming voor je laptop. En kies je voor een leren laptop rugzak, dan kies je voor een mooie en elegante uitstraling. De laptop rugzak leer is bijvoorbeeld prima geschikt om mee naar kantoor te nemen of op klantbezoek te gaan.

Een leren laptop rugzak van bekende merken

We werken tegenwoordig vaker buiten de deur of besluiten om in de bibliotheek te gaan studeren in plaats van thuis. En waar gewerkt wordt, is de laptop aanwezig. Dat de laptop rugzak leer een populair model is kunnen we dus gemakkelijk verklaren. Om deze reden hebben ook veel bekende merken een collectie met leren laptoprugzakken uitgebracht. We noemen een aantal merken op:

  • Castelijn & Beerens leren laptop rugzak
  • Chesterfield leren laptop rugzak

Het leuke is dat ieder merk een eigen stijl heeft. Het merk Aunts & Uncles ontwerpt bijvoorbeeld stoere laptoprugzakken terwijl Castelijn & Beerens juist bekend staat om de klassieke ontwerpen.

Welke maat moet je nemen?

Bij de aankoop van een laptop en een laptoptas ga je vaak uit van de inch maat. Deze maat geeft aan hoe groot de laptop is en dus ook hoe groot de tas is. Een leren laptop rugzak kun je in de volgende maten kopen:

  • Leren laptop rugzak 13 inch
  • Leren laptop rugzak 14 inch
  • Leren laptop rugzak 15 inch

Toch is het niet verstandig om alleen uit te gaan van de inch maat. Deze maat is vaak een gemiddelde en kan per merk verschillen. Daarom vermelden wij bij ieder product de maat van het laptopvak in centimeters. Je moet dan wel even je dichtgeklapte laptop opmeten. Zo weet je zeker dat de laptop rugzak leer past bij jouw laptop.

Het onderhoud van een leren laptop rugzak

We schreven het al eerder: leren laptoprugzakken zijn mooi en elegant. Daarnaast is leer heel stevig en blijft het materiaal lang mooi. Ook de geur van leren tassen is echt heerlijk! Toch heeft een laptop rugzak leer wel wat meer aandacht nodig dan eentje van bijvoorbeeld nylon. Voordat een laptop rugzak van leer in gebruik wordt genomen is het verstandig om deze in te sprayen. Hiermee bescherm je het materiaal tegen vocht en vuil. Daarna kun je jouw leren laptop rugzak om de drie maanden verzorgen met een speciale, voedende crème. Ieder soort leer heeft eigen onderhoudsmiddelen. Meer daarover lees je bij ons advies voor leerverzorging.

Koop een laptop rugzak leer bij Duifhuizen

Een leren laptop rugzak van topkwaliteit scoor je zeker bij Duifhuizen. Onze collectie kenmerkt zich door de variatie op het gebied van kleuren, merken en maten. Maar ook als je kijkt naar de stijl van de leren laptoprugzakken heb je veel keuze. Dit maakt het kiezen wel een stukje lastiger. Gelukkig kun je altijd aankloppen bij onze klantenservice of even langs één van onze winkels lopen. Wij geven je graag advies, of je nu op zoek bent naar een laptop rugzak dames of een laptop rugzak heren. Iedereen die bij Duifhuizen komt, loopt met een glimlach de deur uit.