Vind hier jouw favoriete 15 inch laptop rugzak!


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Om je 15 inch laptop veilig te vervoeren naar school of werk is een passende tas een must. Een laptop rugzak is één van de opties. Een voordeel van een rugzak is dat je, je handen vrij hebt en het gewicht van de tas evenredig verdeeld wordt over je schouders. Ook zit je laptop veilig opgeborgen in een stabiel laptopvak.

Een 15 inch laptop rugzak in jouw stijl

Bij een strakke zakelijke outfit wil je uiteraard een bijpassende tas. Geschikte tassen vind je bijvoorbeeld bij Samsonite. Ga je casual gekleed naar je werk of school, dan mag je rugzak ook meer casual zijn. Bijvoorbeeld van Eastpak of XD Design. Zoek jij een 15 inch laptop rugzak in een andere stijl? Dan hebben we passende merken in de collectie zoals: Kapten & Son en Rains. Zo hebben we een uiteenlopende collectie samengesteld waar voor iedere stijl wel een passende rugzak te vinden is. Van minimalistisch tot robuust en van sportief tot nonchalant. Uiteraard allemaal met ruimte voor je 15 inch laptop! 

De verzorging van je 15 inch laptop rugzak

Met de juiste verzorging van je nieuwe tas zal je er lang plezier van hebben. Het is daarom van belang dat je de tas vóór het eerste gebruik behandelt met een vocht- en vuilwerende spray. Collonil Carbon Pro is hier een geschikt product voor. De spray legt een beschermend laagje over het materiaal. Je moet deze behandeling wel regelmatig herhalen om de beschermende werking optimaal te houden. Bij leren rugzakken is het van belang het materiaal regelmatig te verzorgen met een voedende spray of crème. Let er wel op dat je het juiste product kiest voor het materiaal van jouw tas.