Ruime keuze uit Micmacbags laptoptassen bij Duifhuizen!


Avontuur, daar draait het bij Micmacbags om. Dit merk laat zich inspireren door de leefwijze van de Micmac indianen. Een Micmacbags laptoptas kenmerkt zich door ruwe materialen met een hele mooie afwerking. De stoere laptoptassen zijn gemaakt van 100% leer en geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden. Ben je helemaal weg van de stoere, vintage stijl en wil je een laptoptas die mooi van binnen en buiten is? Dan is de leren Micmacbags laptoptas echt iets voor jou!

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Ben je een liefhebber van pure materialen en bijzondere verhalen? Dan past de Micmacbags laptoptas heel goed bij jouw interesses. Dit bijzondere merk is van Nederlandse bodem en ontwerpt leren laptoptassen. De laptoptassen hebben een stoere, ruwe look en zijn gemaakt van de fijnste materialen. Kortom: een bijzondere tas om elke dag mee op stap te gaan.

Het ontstaan van de Micmacbags laptoptas

Het begon bij een droom en eindigde in realiteit. De bedenker van Micmacbags vertrok in 1949 naar het onbekende India om zijn tassenontwerpen werkelijkheid te laten worden. De avonturen die hij beleefde en de lessen die hij leerde tijdens zijn reis nam hij mee in zijn zoektocht. Vooral de Micmac indianen waren voor hem een grote bron van inspiratie. Na het vinden van een goede fabriek werden de ontwerpen werkelijkheid. Dit was het begin van de leren laptoptassen van Micmacbags.

De stoere laptoptassen van Micmacbags

Het avontuur aangaan, daar draait het bij Micmacbags om. Niet voor niets hebben de laptoptassen een stoere uitstraling. Je kunt de stijl van dit merk omschrijven als vintage en robuust. Micmacbags heeft de collectie leren laptoptassen onderverdeeld in series met elk een eigen kenmerk:

Je leren laptoptassen verzorgen

De Micmacbags laptoptas is gemaakt van 100% leer. Ieder model is handgemaakt waardoor ieder model ook echt uniek is. Leer is een duurzaam materiaal maar heeft ook verzorging nodig. Wanneer het materiaal wat doffer is geworden kun je het oppoetsen met een kleurloze wax (glad leer) of een suèdeborstel (suède). Bij vlekken kun je het beste warm water en een schone doek gebruiken. Probeer het wel eerst op een onopvallende plek uit zodat je kunt kijken hoe je leren laptoptas reageert. 

Een Micmacbags laptoptas kopen

Duifhuizen is een officiële dealer van het merk Micmacbags. We zijn dan ook trots op onze collectie laptoptassen, tassen en portemonnees van dit merk. Online en in onze winkels kun je gemakkelijk een Micmacbags tas uitzoeken. Een tas voor je laptop uitzoeken kan een behoorlijke klus zijn. Bedenk daarom goed wat je van je nieuwe aankoop verwacht. Het laptop formaat is bijvoorbeeld erg belangrijk. Ga niet alleen uit van de inch maat maar meet je laptop voor de zekerheid ook even op. Zo weet je zeker dat je goed zit.