Stoer en handig, de Micmacbags rugzak!


In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie van Micmacbags rugzakken! De rugzakken hebben een stoere uitstraling, dit komt mede door de gebruikte leersoorten. De modellen zijn trendy maar óók handig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende kleuren en series.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Rugzakken zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Of je hem nu voor werk, studie of gewoon als dagelijkse tas gebruikt, een rugzak heeft zo zijn voordelen. Om het leuker te maken zijn de Micmacbags rugzakken gemaakt van kwaliteitsleer en hebben hierdoor een stoere look. Praktisch + trendy dus, een win-win situatie!

Micmacbags rugzakken bij Duifhuizen

In het assortiment zijn verschillende modellen te vinden. De rugzakken hebben ieder een bepaalde serie welk kenmerkend is voor de eigenschappen. Zoals: Discover, Porto en Golden Gate. Ontdek welke serie uit ons aanbod het best bij jou past. Eén ding hebben de producten gemeen: ze zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer.

Je Micmacbags rugzak onderhouden

Een echte leren rugzak wordt met de jaren alleen maar mooier. Wel is belangrijk dat je dit leer goed verzorgt. Wij hebben Collonil onderhoudsmiddelen die hier goed geschikt voor zijn. Des te langer kun jij genieten van je Micmacbags rugzak.

Online of in de winkel shoppen

De Micmacbags rugzakken zijn zowel on- als offline verkrijgbaar. En via beide wegen willen we je dezelfde service aanbieden. Dus heb je een vraag over een Micmacbags rugzak, zowel onze online klantenservice of het winkelpersoneel staat voor je klaar. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe, stoere, leren Micmacbags rugzak.