Playmarket: al de boodschappen bij elkaar


Playmarket biedt boodschappentrolleys die innovatief zijn maar waarbij ook is gedacht aan design. Als je een Playmarket boodschappenkar aanschaft weet je dat je kwaliteit koopt. Het streven is om een steeds compactere boodschappentrolley te ontwikkelen en dit is ze aardig gelukt! Bekijk eens de verschillende collecties van Playmarket.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Playmarket combineert innovatie, design en mode op het gebied van boodschappentrolleys, huishoudartikelen, wandelwagens en kinderzitjes. Het ontwerpteam stelt zich bij ieder nieuw project dezelfde vragen: Hoe kunnen we bijdragen aan een nieuwe innovatie? Hoe maken we het leven steeds een beetje makkelijker? In de uitdagende en creatieve werkomgeving van Playmarket komen de nieuwste producten tot stand. Door het combineren van de twee expertises van Playmarket komt het Spaanse merk met steeds compacter opvouwbare boodschappenkarren, uitstekende kwaliteit in wielen en gebruik van steeds hoogwaardigere materialen voor frames en boodschappentassen op de markt.

Playmarket boodschappenkar

De boodschappenkarren van Playmarket maken winkelen gemakkelijk, aangenaam en fun!
Bij Duifhuizen vind je diverse modellen, zoals:

Go Up – Playmarket’s iconische trendsetter.

De Go  Up boodschappenkar is  naast twee achterwielen voorzien van twee dubbele zwenkwielen aan de voorkant. Perfect als je liever achter je boodschappenkar loopt in plaats van deze achter je aan te trekken. Met de Playmarket Go Up neem je jouw boodschappen zonder enige moeite met je mee!

 

Online bestellen

Playmarket bestel je snel en gemakkelijk online bij Duifhuizen. Laat je bestelling thuis bezorgen of kies ervoor om je bestelling op te komen halen in een van onze winkels, wij zetten het voor je klaar. Heb je vragen over een product of het bestelproces? Neem dan contact op met onze klantenservice. Haal snel jouw favoriete Playmarket boodschappenkar in huis!