Kapten & Son: minimalistisch en trendy!


Kapten and Son is een groeiend merk! De producten zijn ontzettend populair, en logisch! De rugzakken zijn minimalistisch maar ook volgens de laatste trends. Of je ze nu gebruik voor studie, werk of gewoon voor elke dag, je maakt sowieso een fashion statement met deze exemplaren.

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Kapten & Son is een fijn merk en daarom zijn we blij dat ook dit merk in de collectie van Duifhuizen te vinden is. Kapten & Son streeft naar duurzame tassen, de rugzakken zijn gemaakt van vegan leather en sommige zelfs van gerecyclede petflessen. Zo draag je met dit fashion item ook een goed steentje bij!

Kapten & Son statement

Kapten & Son ontwerpt stijlvolle accessoires voor de gewone burger. De klanten worden ‘kaptens’ genoemd en omschreven als onafhankelijk en avontuurlijk. Het idee is dat Kapten and Son een bijdrage levert aan jouw avontuur door mooie producten aan te bieden die met je mee kunnen.

Kapten and Son producten bij Duifhuizen

We zijn super trots dat het merk Kapten & Son te vinden is bij ons in de collectie. Verschillende modellen en kleuren rugzakken vind je van dit merk. De rugzakken zijn strak van design, trendy en toch uniek door kleine details.

Met een Kapten en Son item weet je zeker dat je goed zit voor bijvoorbeeld school, dagelijks gebruik, weekendjes weg of voor een citytrip. Hoe dan ook met een Kapten and Son tas steel jij de show.

Kapten & Son bestel je bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen zit je goed voor jouw Kapten en Son product. Of je nu in de winkel of liever online shopt het is beide mogelijk. Op allebei de manieren willen wij je de beste service bieden. Of dit nu gaat over keuzestress, garantie, reparatie of noem maar op… we staan altijd voor je klaar!

Benieuwd naar alle rugzakken bij Duifhuizen? 

Benieuwd naar waar onze winkels gevestigd zitten? Kijk hier: winkels Duifhuizen
Benieuwd naar onze klantenservice? Kijk hier: klantenservice Duifhuizen.