Secrid Twin Wallet ruim assortiment


De Secrid Twin Wallet is voor de mensen die graag veel pasjes bij zich hebben. Er is extra veel ruimte in deze varianten van de Secrid Wallet. Ook dit model is er in verschillende kleuren, prints of used look. Is de Twin Wallet met ruimte voor maar liefst 12 pasjes iets voor jou?

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Binnen een paar jaar tijd is het merk Secrid enorm populair geworden als het gaat om portemonnees en pasjeshouders. Dit succes heeft het merk te danken aan de introductie van de ultieme pasjeshouder namelijk: de Cardprotector. Het ontwerp is zelfs bekoord met een Red Dot Design Award en wordt door Secrid gebruikt als basis voor al hun modellen. Ook de Secrid Twin Wallet is gebaseerd op de Cardprotector. De Twin Wallet portemonnee is de meest luxe en uitgebreide versie van het merk en kan heel goed als vervanging van de traditionele portemonnee gebruik worden.

Het uiterlijk van de Secrid Twin Wallet

Het merk Secrid is jong, hip, vernieuwend en innovatief. Dit is ook zeker te zien aan het uiterlijk van de Twin Wallet pasjeshouder. De belangrijkste taak van een Secrid portemonnee is natuurlijk het beschermen van pasjes en creditcards. Daarom heeft het ontwerp een kern van massief aluminium zodat pasjes niet kunnen scheuren of breken. De buitenkant is gemaakt van 100% Europees leer dat onder goede arbeidsomstandigheden bewerkt is. Dankzij de druksluiting is de pasjeshouder ook netjes af te sluiten. Natuurlijk is het model verkrijgbaar in verschillende kleuren leer.

Het innerlijk van de Secrid Twin Wallet

Bij een pasjeshouder of portemonnee is het innerlijk even belangrijk, of misschien wel belangrijker, als het uiterlijk. Je moet natuurlijk wel je dagelijkse benodigdheden kunnen opbergen. De Secrid Twin Wallet portemonnee heeft de volgende specificaties:

  • 12 normale pasjes of 10 pasjes met dikkere letters (creditcard)
  • Papiergeld
  • Bonnetjes
  • Visitekaartjes
  • 4 extra pasjes

De pasjes in de aluminium pasjeshouder komen door te drukken op het knopje onderaan in een waaier naar boven. Ook bij veel pasjes kun je dus altijd het juiste pasjes eruit pikken. Dat is de kracht van dit innovatieve ontwerp.

Een anti skim pasjeshouder

Naast het stijlvolle uiterlijk en het super handige innerlijk heeft de Secrid pasjeshouder nog een groot voordeel. De portemonnee is namelijk uitgerust met RFID-bescherming. We hebben namelijk heel veel pasjes met RFID-chips. Deze pasjes maken ons leven makkelijker maar zijn ook gemakkelijk vanaf een paar meter afstand al te skimmen. Aangezien we met RFID-chips kunnen betalen, reizen en onszelf identificeren moet je er niet aan denken dat deze gegevens op straat liggen. Dankzij de Secrid Twin Wallet pasjeshouder met RFID-bescherming blijven jouw persoonlijke gegevens ook echt persoonlijk.

Een Secrid Twin Wallet van Duifhuizen

Duifhuizen is een officiële dealer van het merk Secrid, en daar zijn we best een beetje trots op. Daarom hebben we alle modellen van dit jonge merk toegevoegd aan onze collectie. Je kunt de modellen online of in één van onze winkels bekijken en kopen. Naast de Twin Wallet heeft Secrid onder andere ook de volgende modellen:

Aan jou de grote taak om te kijken welk model bij jou past. En kom je er niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag.