Secrid Cardprotector: beschermt jouw pasjes


Wil jij het eerste model van de Secrid Wallet hebben? Dan ben je op zoek naar de Secrid Cardprotector. Dit eerste model blijft nog even populair door het compacte formaat. in dit model kun je 6 pasjes opbergen. Door de aluminium behuizing gaat deze Cardprotector jaren mee.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Het begon met de Secrid Cardprotector en groeide uit tot een succesvol merk. Het merk Secrid is erin geslaagd om de ultieme pasjeshouder te ontwerpen. De gehele collectie is gebaseerd op het eerste ontwerp namelijk de Cardprotector. Voor dit ontwerp hebben de bedenkers zelfs een Red Dot Design Award gewonnen. Het ontwerp werd geïntroduceerd als pasjeshouder maar wordt vandaag de dag steeds meer ter vervanging van de portemonnee gebruikt. Ben je nieuwsgierig naar het product? Bekijk en bestel ze dan op Duifhuizen.

De Secrid Cardprotector pasjeshouder

Officieel behoort de Secrid Cardprotector dus onder de pasjeshouders. Het ontwerp is gemaakt van aluminium waardoor je pasjes niet kunnen buigen of breken. In de aluminium behuizing kun je vijf platte pasjes en één pasje met dikgedrukte letters opbergen. Heb je meer dikkere pasjes? Dan kies je voor twee platte pasjes en drie pasjes met dikgedrukte letters. Met een dikte van 8 mm. past de Secrid Cardprotector pasjeshouder gemakkelijk in een broekzak of kleine tas. Je kunt de Secrid pasjeshouder dus heel gemakkelijk meenemen.

De Secrid Cardprotector portemonnee

Door onze digitale wereld is de functie van een pasjeshouder veranderd. De modellen worden niet alleen in combinatie met een portemonnee, maar ook als vervanging van een portemonnee gebruikt. We hebben immers alles digitaal, van onze klantenpas tot Ov-kaart en identiteitskaart. Een grote portemonnee is dan overbodig waardoor de pasjeshouder zijn intrede doet. De Secrid portemonnee is dan echt ideaal om mee te nemen.

Secrid series

Sinds de introductie van de Secrid Cardprotector heeft het merk verschillende series uitgebracht. De Cardprotector is bij elke serie als basis gebruikt. Naast de Cardprotector heeft het merk onder andere de volgende series uitgebracht:

Elke serie heeft een eigen vormgeving en eigenschappen. Ook is elke serie verkrijgbaar in een aantal kleuren. Er is dus genoeg te kiezen!

Secrid Cardprotector online bestellen

Bij Duifhuizen bestel je gemakkelijk, heel snel en natuurlijk ook 100% veilig, online je favoriete Secrid Cardprotector. Zonder zorgen, aangezien we alleen samenwerken met de beste en gecertificeerde instanties. Zo heb je je bestelling snel thuisbezorgd, krijg je altijd voldoende gelegenheid om te ruilen of te retourneren en kun je altijd betalen op een manier die voor jou het beste aanvoelt. De producten van dit merk zijn ook in onze winkels te bekijken en vast te houden. Voor een Secrid Cardprotector of andere pasjeshouders kun je dus altijd langs één van de Duifhuizen winkels