Kofferweger kopen? Shop ze hier


Een kofferweger zorgt ervoor dat jij thuis al precies weet hoe zwaar jouw koffer is! Ideaal want zo kom je er niet pas tijdens het inchecken van je koffer achter dat hij te zwaar is. Heb je jouw koffer volledig ingepakt dan hang je hem aan de haak van de kofferweger en je ziet meteen of je koffer niet teveel weegt. Binnen ons assortiment hebben we zowel digitale kofferwegers als een eenvoudige kofferweegschaal.


lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Is het jou ook wel eens overkomen dat jij met een veel te zware koffer op de luchthaven stond of twijfel je tijdens het inpakken al of je teveel in je koffer hebt gestopt? Dan is een kofferweger een perfect uitkomst voor jou! Jij pakt alle spullen in die je mee wilt nemen, sluit je koffer af en je hangt jouw koffer gemakkelijk aan de haak. De meeste kofferwegers kunnen een gewicht van rond de 30 kilo dragen. Je weet dus snel hoeveel jouw koffer weegt. Op basis hiervan kun je wat spullen uit je koffer halen of misschien nog wel wat extra dingen meenemen!

Kosten besparen met een kofferweger

Het prettige aan het gebruik van een bagageweegschaal thuis is dat je voor je vertrek naar het vliegveld al weet wat je koffer weegt. De kosten kunnen namelijk flink oplopen als er tijdens het inchecken geconstateerd wordt dat jouw koffer te zwaar is. Dit kun je met een kofferweger dus voorkomen!

Een kofferweger voor elk soort bagage

Natuurlijk kun je een kofferweegschaal ook gebruiken om andere soorten bagage te wegen die je mee wilt nemen. Wil je bijvoorbeeld ook weten hoeveel jouw handbagagetas weegt? Geen probleem want ook deze hang je gemakkelijk aan de haak van de kofferweger. Daarnaast kun je ook backpacks, reistassen en weekendtassen wegen met en kofferweger. Hoe je ook op reis gaat en met welke soort bagage, vanaf nu weet je zeker dat jouw bagage altijd voldoet aan het maximale gewicht van de luchtvaartmaatschappij.

Een digitale kofferweger

Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten kofferwegers. De kofferwegers verschillen in prijs maar ook in eigenschappen. Zo heeft Samsonite wat luxere kofferwegers. Deze kofferweegschaal is digitaal en binnen enkele seconde zie je hoeveel je koffer weegt. Ben jij op zoek naar een wat goedkopere kofferweger? Dan heeft Samsonite ook een eenvoudige variant maar ook hier kun je goed op zien wat gewicht is van jouw koffer.

Een kofferweger online kopen bij Duifhuizen

Heb jij een kofferweger gevonden? Ideaal! Bestel de bagageweegschaal dan gemakkelijk en snel online bij Duifhuizen. Jij kiest jouw favoriete betaalmethode en een afleverpunt en wij zorgen dat kofferweger zo snel mogelijk jouw kant op komt. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan per mail, chat of telefoon contact op met onze klantenservice. Zij staan zes dagen per week voor jou klaar!