Op zoek naar GiGi Fratelli tassen? Shop ze hier!Ben je op zoek naar een stijlvolle maar tijdloze tas? Dan zijn de tassen van GiGi Fratelli misschien wel wat jij zoekt. Deze prachtige designs zijn gemaakt van hoogwaardig leer waardoor jij er jarenlang plezier aan zal beleven. GiGi Fratelli heeft een ruime collectie tassen met onder andere shoppers, crossbody tassen en schoudertassen. Voor elke gelegenheid is er dus een bijpassend exemplaar te vinden. Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de GiGi Fratelli tassen collectie!

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Stijlvol en tijdloos, zo kunnen de tassen van GiGi Fratelli vooral genoemd worden. En dat is ook na een enkele oogopslag terug te zien. De meest prachtige designs, gevormd uit de hoogste kwaliteit leder. Dit hoort natuurlijk bij Duifhuizen. Kwaliteit staat voorop. Dat is altijd het meest belangrijk. Gevolgd door stijlvolle en tijdloze ontwerpen, waardoor, bijvoorbeeld een avondtas, van moeder op dochter kan worden doorgegeven en het als erfstuk voor altijd in de familie blijft. Om vervolgens door iedere dochter met trots te worden gedragen. En dát is waarom de tassen van GiGi Fratelli worden gemaakt en een van de redenen waarom we bij Duifhuizen zo trots zijn op ons vak. Een tas is meer dan slechts een tijdelijke opslagruimte voor spullen. Het is een deel van een persoonlijkheid en in het beste geval, zelfs van een familie. Begin jouw traditie, bekijk eens de GiGi Fratelli tassen.

GiGi Fratelli tassen bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen kun je uitgaan van de mooiste tassen. Of het nu gaat om een reistas, een koffer, een rugzak of een mooie avondtas voor een gala, wij hebben het voor jou klaarstaan. Zoals de tassen van GiGi Fratelli. Tijdloze ontwerpen, waardoor je altijd de juiste tas in handen hebt. En natuurlijk hebben we bij Duifhuizen verschillende soorten van de GiGi Fratelli tassen. 

Op zoek naar een geschikte werk- of schooltas? In de GiGi Fratelli collectie hebben we ook mooie laptoptassen met een stijlvolle, zakelijk uitstraling. In het daarvoor bestemde laptopvak neem je veilig en gemakkelijk je laptop mee. Bekijk hier de categorie laptoptassen uit de Gigi Fratelli collectie:

GiGi Fratelli tassen online bestellen bij Duifhuizen

Ook bij Duifhuizen kan jij je nieuwe, favoriete tassen online bestellen. Dus heb je een prachtig exemplaar gezien van GiGi Fratelli, dan kun je deze, zonder zorgen, zonder problemen, 100% veilig online bij Duifhuizen bestellen. Wacht dus niet langer en haal zo’n prachtige tas van GiGi Fratelli snel in huis.