Leren aktetas: stijlvol en professioneel!


lees meer inklappen

Echte zakenmannen en aktetassen, het is een combinatie die eigenlijk niet meer los van elkaar gezien kan worden. En denk je aan een aktetas, dan denk je automatisch aan de leren aktetassen met hun statige uitstraling en heerlijke geur. Het model wordt ook wel werktas of brieventas genoemd. Dit is ook logisch aangezien een aktetas vaak wordt gebruikt om papieren netjes te kunnen vervoeren. Want ook al leven we in een digitale wereld, papieren documenten zullen nog lang niet verdwijnen.

Leren aktetassen voor dames en heren

Voor een echte zakenman of zakenvrouw is de werktas onmisbaar. De tassen zorgen voor een professionele uitstraling en zijn heel handig om mee te nemen. Vaak worden aktetassen geassocieerd met mannen. Toch zijn er ook heel veel vrouwen die graag met een stijlvolle werktas naar kantoor of een afspraak gaan. Daarom kun je bij ons kiezen uit de volgende modellen:

  • Leren aktetas heren
    De aktetassen voor heren hebben vaak een zakelijke en stoere uitstraling. Je kunt ze herkennen aan de klassieke vormgeving en traditionele kleuren.
  • Leren aktetas dames
    De aktetassen voor dames hebben ook een zakelijke look. Toch zien we bij de collectie voor dames meer charme, details en opvallende kleuren.

Zowel voor mannen als vrouwen is er dus altijd een stijlvolle werktas bij Duifhuizen.

Kies voor een kleur die bij jouw stijl past

Aktetassen van leer blijven jarenlang mooi. Dit is natuurlijk hartstikke fijn maar maakt het kiezen voor een kleur wel lastiger. Je moet voor een kleur gaan die overal bijpast en ook niet snel zal vervelen. De meest neutrale kleuren voor leren aktetassen zijn:

  • Leren aktetassen zwart
  • Leren aktetassen bruin
  • Leren aktetassen cognac

Je moet echter niet bang worden om voor een opvallende kleur te kiezen. Zeker in het zakenleven is de kledingstijl al wat saaier en zien we vaak zwart, grijs en bruin terugkomen. Hoe leuk is het dan om bijvoorbeeld een leren aktetas rood of een leren aktetas groen te combineren met een zwart pak? Een mooier statement kun je bijna niet maken.

Koop je leren aktetassen bij Duifhuizen

Misschien heb je het al gezien, maar Duifhuizen heeft een gave collectie werktassen. Onze inkopers doen hun best om de leukste modellen voor je te selecteren. Daarom is onze collectie met aktetassen leer erg gevarieerd. We hebben bijvoorbeeld de klassiekere Castelijn en Beerens aktetassen. Er is dus genoeg keuze. Daarnaast hebben we ook businessaccessoires zoals de leren schrijfmap om je zakelijke look compleet te maken. Bij Duifhuizen weet je dus zeker dat je goed voorbereid en stijlvol naar kantoor of je afspraak zal gaan.