De mooiste leren dames portemonnees


lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Fashionable, functioneel en ruim dat zijn de eisen aan een leren portemonnee dames! Of je nu een stoere, trendy of klassieke dames portemonnee zoekt, in ons assortiment vind je alle soorten. Meerdere soorten modellen, merken, groot of klein er is ruime keuze! Heb jij al een globaal beeld wat voor perfecte leren dames portemonnee je zoekt?

Leren dames portemonnee categorieën

Binnen het assortiment is er de keuze uit meerdere categorieën. Elke vrouw heeft immers haar eigen voorkeur. Er zijn een drietal hoofdgroepen ‘leren portemonnee dames’ te onderscheiden:

  • Leren ritsportemonnees voor dames
  • Leren overslagportemonnees voor dames
  • Leren pasjeshouders voor dames

Deze categorieën zijn eigenlijk maar het topje van de collectie, er zijn ook kleinere categorieën zoals knipportemonnees of dames billfolds. Zodra je jouw gewenste model hebt gekozen zijn er nog veel meer factoren om uit te kiezen zoals kleur, prijs en uiteraard merk!

Naar welke style leren dames portemonnee ben je op zoek?

Misschien wel nog belangrijker dan het soort is de style van de leren dames portemonnee, je wilt er wel één die goed bij je smaak past. Omdat het soms lastig zoeken is in het merkenaanbod, is er een indicatie gemaakt van een aantal merken die ongeveer onder een style vallen. Sommige merken kunnen overlappingen hierin hebben.

Stoer: ben jij gek op een rauw randje? Denk hierbij aan grove details, ruw leer en niet teveel poespas. Dan is een stoere portemonnee zeker iets voor jou. Merken die bij deze style aansluiten zijn: MicMacbags, Aunt & Uncles en CB.

Klassiek: ben jij meer het type dat houdt van een klassieke portemonnee? Tijdloze modellen, basic kleuren en prachtige afwerkingen, dan is een klassieke portemonnee zeker eens de moeite waard om te bekijken. Je kunt bij dit type portemonnee denken aan: dR Amsterdam, My Lady en Ted Baker.

High fashion: ben jij meer het type dat de laatste trends volgt en graag met de laatste mode op straat verschijnt? Dan ben jij zeker het high fashion type. Jij bent niet bang om trendsetter te zijn en draagt dan ook met trots de nieuwste kleuren, details of modellen. Merken die je eens kan bekijken als je gek bent op deze style: Michael Kors, Valentino en Guess portemonnees.

Zoals aangegeven is dit slechts een indicatie van ons assortiment. Ook van andere gerenommeerde merken als by LouLou en Secrid vind je uitgebreide collecties leren dames portemonnees!

Details maken de leren dames portemonnee!

Twee filters zijn in het bijzonder leuk en handig om te gebruiken als je op zoek bent naar een unieke leren dames portemonnee. Deze filters heten ‘details’ en ‘print’ en je kunt ze vinden aan de linkerzijde van de website. Alle leren dames portemonnee met bijzondere eigenschappen zijn ingedeeld in die filters. Met behulp van deze filters kun je variaties vinden die je normaal misschien over het hoofd zou zien, misschien vind je wel jouw perfecte model! 

Hou jij niet van teveel details of geef je de voorkeur aan een strak model zonder poespas? Dan kun je er ook voor kiezen om alle prints ‘weg te filteren’ en je keuze te beperken tussen de ‘geen print’ portemonnees.

Het is natuurlijk ook mogelijk te filteren op merk, hieronder een greep uit de populairste merken:

Bij Duifhuizen zit je goed voor een leren dames portemonnee!

Waar je ook naar op zoek bent, bij Duifhuizen gaan wij er helemaal voor om jou te voorzien van jouw leren droom portemonnee! Wil je een leren portemonnee dames gratis opvragen om te bekijken in één van onze winkels? Geen probleem! Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat voor je klaar voor zowel vragen als advies.

Tip: Combineer je portemonnee eens met een leuke tas of andersom!