LouLou Essentiels portemonnees


De tijd dat we onze portemonnee wegstopte is voorbij. Dankzij de portemonnees van het merk LouLou Essentiels mogen we onze portemonnees showen! Een LouLou Essentiels portemonnee is super functioneel en echt een mode item. De populairste serie van het merk is de SLB portemonnee met telefoonvak, Dit model is lekker groot en voorzien van de LouLou Essentiels sleutelhanger. De LouLou Essentiels portemonnee is geïnspireerd op de jaren 50, gemaakt van leer en verkrijgbaar in heel veel kleuren en prints.

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

By LouLou is bekend geworden met haar portemonnees. Wij weten wel waarom! Inmiddels, LouLou Essentiels heeft een snoepwinkel aan portemonnees gecreëerd. Van verschillende kleuren en formaten tot talloze printjes. Genoeg keuze, zodat jij jouw favoriete LouLou Essentiels portemonnee vast en zeker zal vinden.

Portemonnee LouLou Essentiels

De inspiratie komt uit de grote mode stad Parijs in het sfeertje van de jaren ‘50. Een echt kenmerk aan de LouLou Essentiels portemonnees, het spiegeltje aan de binnenzijde! Ideaal, voor een kleine touch up. Alle portemonnees zijn gemaakt van hoogwaardig leer zodat jij er lang plezier van kunt hebben.

Duifhuizen heeft een ruim aanbod portemonnees van LouLou Essentiels. Mix & match jouw favoriete LouLou Essentiels portemonnee met een bijpassende tas. Bekijk hier het gehele assortiment per categorie:

LouLou Essentiels portemonnee in talloze printjes

Portemonnee saai? Helemaal niet! LouLou Essentiels heeft de leukste printjes die van je portemonnee een echt fashion item maken. Want waarom zou jij je portemonnee alleen als een gebruiksvoorwerp zien? Je gebruikt hem tenslotte elke dag. Nu nog een keuze maken. Welk printje, model en kleur is jouw favoriet?

Jouw favoriete LouLou Essentiels portemonnee gevonden?

Weet jij al welke LouLou Essentiels portemonnee jouw favoriet is? Of ben je er nog niet helemaal uit? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van de filter aan de rechterkant. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op kleur en details die jou het meeste aanspreken. Je kunt ook een mooie set creëren met een bijpassende LouLou Essentiels tas. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Heb je nog verdere vragen of hulp nodig bij het bestellen van de LouLou Essentiels portemonnee? Dan helpen wij je graag. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via mail, telefoon of chat. Natuurlijk helpen wij je ook graag in één van onze winkels.