Shop de iconische (storm)paraplus van Senz


lees meer inklappen
Sortering:

De kenmerkende Senz producten zijn makkelijk te herkennen op ons straatbeeld. Het prijswinnende design van het Nederlandse paraplumerk valt nu eenmaal behoorlijk op. Sinds de oprichting in 2006 heeft het merk een lange weg afgelegd. Van een kleine kantoorruimte naar een design award tot een bedrijf die actief is in Europa, Azie en Noord Amerika. Senz is dan ook nog lang uitgegroeid en zal niet rusten tot de succesvolle stormparaplu wereldwijde bekendheid geniet.

Stijlvol, innovatief & modern

De aerodynamische vormen van Senz producten zien er niet alleen mooi uit. Het unieke design zorgt ervoor dat de producten steviger zijn en beter bestand zijn tegen weer en wind. Over elk aspect is dan ook grondig nagedacht. 

  • Veilig: De sterke baleinen zijn afgeschermd met zogenaamde ‘eyesavers’, dit zijn zwarte kunststof beschermnoppen zodat er geen scherpe kanten aan de paraplu zitten.
  • Vorm: De vorm van een Senz artikel is zeker niet alleen voor de looks! De wind corrigeert de paraplu automatisch waardoor ze eenvoudig zonder kracht te zetten vast te houden zijn. Daarnaast zorgt de vorm ervoor dat ze zware wind kunnen doorstaan en te dragen zijn in 1 hand.
  • Gebruiksgemak: Senz producten zijn eenvoudig en zonder kracht in- en uit te klappen door één druk op de knop op het handvat.

Senz kiest ervoor om elk seizoen nieuwe modellen en kleuren uit te brengen. Dit zorgt ervoor dat je helemaal in stijl door zon, regen en zelfs storm wandelt.

Opvouwbare- of stickvariant Senz?

Er zijn meerdere series waaruit gekozen kan worden. Globaal zijn die in te delen in een tweetal soorten: opvouwbare varianten of stok paraplu’s:

  • Senz stok varianten: bestand tegen 100 km/h.
  • Senz opvouwbare varianten: Deze kun je gemakkelijk opbergen in je tas of jaszak. Ook zijn ze bestand tegen windkracht 8 en hebben ze extra bescherming tegen de zon door de UPF50+ doek.

Als kers op de taart geeft Senz op alle paraplu’s twee jaar garantie. Heb je vragen? Kom langs in één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.