Minimalistisch design en hoogwaardige kwaliteit: Ucon Acrobatics


Stijlvol op de werkvloer of tijdens een college dag verschijnen is met een Ucon Acrobatics rugzak vanzelfsprekend. Het strakke design en de functionele indeling zorgen ervoor dat jij al je essentials geordend met je mee kan dragen. Gemaakt van de beste, hoogwaardige materialen die zowel duurzaam, gerecycled als vegan proof zijn (volgens het PETA-keurmerk). Steel jij de show op de werkvloer met een item uit de Ucon Acrobatics collectie?

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Ucon Acrobatics is een sterk merk met een leuke geschiedenis. Het merk is sinds 2001 actief met het ontwerpen van minimalistische tassen. In die tussentijd is Ucon Acrobatics enorm gegroeid. Het merk is populairder dan ooit en de rugzakken zie je overal.

Ucon Acrobatics rugzakken bij Duifhuizen

In ons assortiment vind je veel Ucon Acrobatics rugzakken, zorgvuldig uitgekozen en uit verschillende series. Er zijn wel een paar eigenschappen die je bij elke rugzak terug ziet. Zoals het trendy design dit is minimalistisch én handig.

De volgende series zijn bij ons in de webshop te vinden:

  • Ucon Acrobatics Hajo
  • Ucon Acrobatics Hajo Mini
  • Ucon Acrobatics Jasper
  • Ucon Acrobatics Ison

Ucon Acrobatics ongekend populair

Wij zijn erg blij dat we het merk Ucon Acrobatics aanbieden bij Duifhuizen. Het merk is populair maar zal ook nog steeds verder groeien. Deze rugzakken zijn perfect geschikt voor studie, werk of dagjes weg. Bestel de rugzak gemakkelijk en snel online of neem een kijkje in één van onze winkels.