Kapten and Son Rugzakken


Kapten and Son rugzakken zie je vandaag de dag overal! En wij snappen dat wel. De rugzakken hebben een minimalistisch design en zijn ontworpen volgends de laatste trends. De ontwerpers zijn geïnspireerd door Scandinavische invloeden. De trendy Kapten and Son rugzakken zijn ideaal te gebruiken als dagelijkse tas.

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Misschien ben je bekend met dit merk dankzij de populaire horloges, zonnebrillen of noem maar op. Maar gelukkig ontwerpt dit merk ook de allerleukste rugzakken. Laten wij die nu precies aan de collectie hebben toegevoegd!

De missie van Kapten & Son is als volgt: dit trendy merk wil hun klanten supporten in al hun avonturen en reizen door middel van stylische en fashionable producten.

De rugzakken van Kapten and Son

Basic en trendy. Met deze twee kernwoorden kun je de collectie van Kapten en Son het best omschrijven. De rugzakken zijn functioneel en over het design is goed nagedacht. Het design is Scandinavisch en dit zie je duidelijk terug in de hele collectie. Kapten & Son ontwerpt stijlvolle accessoires voor de gewone burger. De klanten worden ‘kaptens’ genoemd en omschreven als onafhankelijk en avontuurlijk. Het idee is dat Kapten and Son een bijdrage levert aan jouw avontuur door mooie producten aan te bieden die met je mee kunnen.

Kapten & Son: verschillende modellen

We zijn super trots dat het merk Kapten & Son te vinden is bij ons in de collectie Kapten and Son ontwerpt natuurlijk diverse modellen rugzakken. Elk seizoen worden er in deze modellen weer nieuwe kleuren uitgebracht, dit gaat van onze basics tot zachtroze of mintgroen!

De populairste modellen uit de Kapten & Son collectie:

  • Kapten and Son Bergen
  • Kapten and Son Vallen
  • Kapten and Son Helsinki

Met een Kapten en Son rugzak weet je zeker dat je goed zit voor bijvoorbeeld school, dagelijks gebruik, weekendjes weg of voor een citytrip. Hoe dan ook met een Kapten and Son tas steel jij de show.

Jouw Kapten and Son rugzak snel in huis hebben?

Is jouw oog gevallen op een van onze Kapten and Son rugzakken? Dat begrijpen we wel! Wist je dat wanneer je in de webshop een bestelling plaatst, je, je rugzak zo snel mogelijk in huis kunt verwachten? Binnen 1 á 2 dagen kun jij al genieten van je nieuwe item. Bij Duifhuizen zit je goed voor jouw Kapten en Son rugzak. Of je nu in de winkel of liever online shopt het is beide mogelijk. Op allebei de manieren willen wij je de beste service bieden. Of dit nu gaat over keuzestress, garantie, reparatie of noem maar op… we staan altijd voor je klaar!

Benieuwd naar waar onze winkels gevestigd zitten? Kijk hier: winkels Duifhuizen
Benieuwd naar onze klantenservice? Kijk hier: klantenservice Duifhuizen.