Zwijndrecht
<div>De leukste tassen, portemonnees en koffers shop je bij Duifhuizen tassenwinkel Zwijndrecht. Hier vind je een groot assortiment portemonnees, tassen en koffers van diverse populaire merken. De enthousiaste verkoopmedewerkers helpen je graag bij het zoeken naar je perfecte tas doormiddel van een persoonlijk advies. Daarbij staat een goede service centraal bij Duifhuizen. Neem snel een kijkje in ons filiaal Duifhuizen Zwijndrecht en laat je verassen door de variërende collectie!</div>
Hof van Holland 1-3
3332 EH Zwijndrecht
Nederland
Openingstijden winkel
Maandag 13.00-17.30
Dinsdag 09.30-17.30
Woensdag 09.30-17.30
Donderdag 09.30-21.00
Vrijdag 09.30-17.30
Zaterdag 09.30-17.00
Zondag Gesloten

Winkelgebied Zwijndrecht

Duifhuizen Zwijndrecht bevindt zich in volledig overdekte winkelcentrum Walburg Zwijndrecht. Walburg is hét winkelcentrum van de Zwijndrechtse Waard. Je vindt er een uiteenlopend aanbod van grote modeketens, supermarkten en woonwinkels. Ook is er voldoende horecagelegenheid te vinden waar je kunt genieten van een kop koffie of een lunch. Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht is de leuke plek om te shoppen, te eten en te ontspannen.

 

Bereikbaarheid Duifhuizen Zwijndrecht

Het overdekte winkelcentrum Walburg Zwijndrecht is centraal gelegen. Je kunt Duifhuizen tassen- en kofferwinkel Zwijndrecht goed bereiken met zowel de auto, de fiets, als het openbaar vervoer. Rondom het winkelcentrum kun je gratis parkeren als je met de auto reist (d.d.31-10-2017). Je kunt je fiets eenvoudig stallen in een van de twee gratis en bewaakte fietsenstallingen bij het winkelcentrum. Met het openbaar vervoer is winkelcentrum Walburg Zwijndrecht uitstekend bereikbaar per bus.  

Winkeloverzicht