Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Winkelmand
Winkelmand (0)

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Veiligheid en Privacy

Bij Duifhuizen tassen & koffers hechten wij veel waarde aan jouw privacy. In deze privacyverklaring informeren wij je graag over de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken en hoe wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen en beveiligen.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we in sommige gevallen persoonlijke gegevens van je nodig, maar nooit meer dan noodzakelijk en uitsluitend met jouw toestemming.
Wij zullen jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan partners ter beschikking stellen voor de verwerking van jouw aankoop, je recht op garantie en om jou de beste persoonlijke service te kunnen bieden.

Duifhuizen tassen & koffers is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 21 mei 2018.

Wat doen wij eigenlijk met de gegevens die jij aan ons toevertrouwt?
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, maken wij gebruik van persoonsgegevens. Dit geldt voor:

  • Bestelling
  • Bezorging
  • Betaling
  • Retour & reparatie
  • Zakelijke bestellingen

Zo hebben we jouw NAW-gegevens nodig om ervoor te zorgen dat je bestelling ook daadwerkelijk bij jou thuis netjes wordt afgeleverd, om je bestelling te kunnen factureren op het juiste adres, voor garantie op jouw aankopen bij ons en eventuele reparatieverzoeken.
Jouw telefoonnummer en e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

Om daarnaast jou de beste persoonlijke service te bieden en op de hoogte te brengen van onze nieuwe producten en diensten, kunnen we gegevens gebruiken voor:

  • Reviews & klanttevredenheidsonderzoek
  • Contact met onze klantenservice
  • Bezoek van de Duifhuizen-website
  • Een account
  • Nieuwsbrief & e-mail
  • Post
  • Persoonlijk advies
  • Acties
  • Social media
  • Beveiliging & bluetooth in onze winkels

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. En soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden we netjes bij.

Een account aanmaken en inloggen op onze website
Wanneer je een account hebt aangemaakt op onze website, bewaren wij via de door jou gekozen gebruikersnaam de door jou opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat je deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij je kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Als je een account bij ons hebt en inlogt op onze website, heb je direct toegang tot jouw gegevens waar je zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Online winkelen met account
Indien je voor het plaatsen van je bestelling, inlogt via jouw Duifhuizen account, worden bij het plaatsen van een bestelling op de webshop de gegevens over jouw bestelling automatisch aan jouw account gekoppeld. Op die manier heb je een overzicht van hetgeen je eerder bij ons hebt gekocht en kunnen wij jouw bestelling nog efficiënter in behandeling nemen. Indien je een bestelling plaatst, verwerken wij alle noodzakelijke gegevens om de bestelling af te handelen waaronder jouw naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

Online winkelen zonder account
In de webshop kan je ook zonder account winkelen. Wij verwerken in dat geval alleen de volgende persoonsgegevens van jou die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van jouw bestelling: je naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

Bestellingen ophalen in de winkel
Wanneer je via onze webshop producten hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om deze in één van onze winkels af te halen. Wanneer je je bestelling afhaalt, kunnen wij je om jouw legitimatiebewijs vragen. Wij controleren jouw legitimatiebewijs alleen om vast te stellen dat je gerechtigd bent de bestelling op te halen. Wij slaan deze gegevens niet op. Wij registreren alleen jouw naam, de datum dat de bestelling is binnengekomen en wordt opgehaald, gegevens ten aanzien van de bestelling en de betaling en je eventuele feedback.

Bestellingen ophalen bij een PostNL ophaalpunt
Wanneer je via onze webshop producten hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om deze bij één van de PostNL ophaalpunten af te halen. Wanneer je je bestelling afhaalt, zal het door jouw gekozen ophaalpunt om jouw legitimatiebewijs vragen. Zij controleren jouw legitimatiebewijs alleen om vast te stellen dat je gerechtigd bent de bestelling op te halen.

Social Media
Duifhuizen maakt gebruik van sociale media, zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Wanneer je ons volgt op onze sociale media accounts of via je eigen sociale media account met ons communiceert, kunnen wij de gegevens van jouw openbare profiel van je sociale media account verwerken. Afhankelijk van de instellingen van jouw profiel en de actie die jij zelf kiest (zoals ons nieuwsbericht liken op Facebook) kunnen onze marketingberichten en nieuwsberichten worden getoond op jouw overzichtspagina.

Wanneer je via sociale media met ons communiceert (bijvoorbeeld door content te plaatsen op ons profiel, persoonlijke berichten te sturen, (re)tweets te sturen of berichten te liken) kunnen wij je persoonsgegevens verwerken om jouw berichten of getoonde interesse te beantwoorden.

Nieuwsbrief & e-mail
We sturen je verschillende soorten e-mails. Je ontvangt e-mails naar aanleiding van je aankoop met bijvoorbeeld informatie over je bestelling, een review-verzoek of tips over je product.

Daarnaast versturen wij ook een wekelijkse nieuwsbrief en persoonlijke aanbiedingen per e-mail en post. Maar alleen wanneer jij hebt aangegeven deze te willen ontvangen.
De inhoud van de nieuwsbrief is gepersonaliseerd op basis van je aankopen, door jou aangegeven interesses en de producten die je hebt bekeken op onze website.

De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd naar het door jou ingevoerde e-mailadres. Dit houden we netjes bij. Uiteraard kun je je altijd direct afmelden of je gegevens inzien en/of wijzigen.

Reviews
Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Om dit te meten sturen we je, als je een aankoop bij ons hebt gedaan, een e-mail om jouw ervaring met je aankoop en je tevredenheid te meten. Zo kunnen wij van jou leren wat beter kan of om ons assortiment beter af te stemmen. Voor winkelreviews werken wij samen met Trustpilot. Bekijk hier hun klantenservice.

Cookies
Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, meten we het gedrag van onze bezoekers aan de hand van cookies. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij je uitleggen waarom wij cookies gebruiken.

Je kunt de cookies te allen tijde uitschakelen via je webbrowser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Voor het analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google. Daarnaast maken wij gebruik van Feedback en A/B testsoftware van Hotjar en VWO. De cookies van Google Analytics, Hotjar en VWO, stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het vaakst worden bekeken.

Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking verwijzen wij je naar:

De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren zodat we jou nog beter van dienst kunnen zijn. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om jou, als persoon, te identificeren.

Wij hebben een bewerkersovereenkomst met deze partners afgesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder staan wij Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten die wij inzetten, zoals productaanbiedingen en (regionale) advertenties. Wij laten daarbij IP-adressen niet anonimiseren.

Naast het gebruik van cookies koppelt Duifhuizen je mailadres met Google Customer Match om met online middelen zoals Search Engine Advertising (SEA) en Facebook, onze communicatie nog beter te kunnen afstemmen op jouw persoonlijk keuzes en voorwaarden.

Meer informatie over welke cookies wij gebruiken en waarvoor, kun je hier lezen.

Bluetooth in onze winkels
Wanneer je één van onze winkels bezoekt en daarbij locatiegegevens en/of bluetooth op jouw smartphone of tablet hebt aanstaan, kan ons systeem jouw smartphone of tablet identificeren. Onze bluetooth sensoren verwerken het MAC adres dat door je apparaat wordt uitgezonden en bepalen je locatie in de buurt van onze winkels

Wij gebruiken deze informatie om te analyseren hoeveel klanten op een bepaald moment onze winkels bezoeken en hoe lang zij zich in de winkel bevinden. Wij gebruiken deze informatie niet om analyses te maken van het gedrag van individuele klanten, noch om jou, als persoon, te identificeren. Wij ontvangen ook alleen statistische gegevens.

Wanneer je niet wil dat het Wifi of Bluetooth signaal van jouw smartphone of tablet wordt herkend, kun je dit signaal uitzetten. Je MAC-adres kan je doorgaans vinden in het informatiescherm over je smartphone of tablet onder het instellingenmenu.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens
Wij kunnen je gegevens doorgeven aan onze partners als dat nodig is voor onze dienstverlening. Deze partners zijn: bezorgpartners, leveranciers of reparateurs, betaalpartners, IT-dienstverleners en partijen die onze reviews verzamelen.

Media- en advertentiespartners, zoals Google, geven wij alleen gegevens door zodat wij via onze eigen advertenties jou persoonlijk advies te kunnen geven of gerichte advertenties te laten zien, bijvoorbeeld op basis van je interesse in bepaalde producten. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Duifhuizen tassen & koffers. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. Sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op onze website verzamelen. Je leest hier meer over in ons cookiestatement en het privacybeleid van deze partijen.

Wij verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig is om je bestellingen af te handelen, inclusief garantie en/of reparatie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal zeven jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens
Uiteraard blijf jij altijd baas over je gegevens. Heb je vragen of wil je inzage in jouw persoonsgegevens of een kopie ontvangen? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice of per post of e-mail via onderstaande contactgegevens.
Ook als je jouw gegevens wilt (laten) wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mailvoorkeuren aanpassen.

Heb je een account op onze website? Dan kun je dat direct zelf regelen.

Om misbruik te voorkomen kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
We helpen je graag verder als je nog vragen of klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

Duifhuizen tassen & koffers B.V.
Willem Beukelszstraat 13
3261 LV Oud-Beijerland
Nederland

E-mail: klantenservice@duifhuizen.nl
Telefoon: +31 (0)186 643656

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 10,222 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Zeer correcte service."

Door: klant
"Mooie tas"

Mooie tas, net wat de foto en het commentaar beloofden. Prob...

Door: Hilde Dekegel