De mooiste koffers en reisaccessoires op een rijtje van SUITSUIT


SUITSUIT is het meest modebewuste en vrouwelijke reisbagage merk op de markt! De koffers zijn uitgevoerd in leuke kleuren en printjes en zijn perfect voor alle fashionista’s. Daarnaast heeft het merk vele verschillende soorten accessoires om jouw reis compleet te maken. Met de SUITSUIT inpakaccessoires en kofferhoezen ga jij georganiseerd en goed op reis. Omdat het SUITSUIT assortiment bestaat uit verschillende designs, kleuren en formaten is er altijd wel iets dat aansluit op jouw wensen.

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Het Nederlandse merk SUITSUIT is het meest vrouwelijke merk op de koffermarkt. SUITSUIT weet dat het design van een koffer heel belangrijk is voor een vrouw. Het gewicht, de inhoud en materiaal spelen een veel kleinere rol bij de aanschaf van een koffer. SUITSUIT heeft bij het ontwerpen van zowel de koffers als de accessoires gedacht aan de kleuren, het design en het gebruiksgemak. Het is natuurlijk voor iedere vrouw belangrijk dat jouw spullen niet gekreukeld en georganiseerd uit jouw koffer komen.

SUITSUIT bij Duifhuizen

Onze SUITSUIT collectie is ruim en daarom is er altijd wel iets wat aansluit op jouw wensen. Natuurlijk bestaat een groot gedeelte van de collectie uit SUITSUIT koffers! Maar daarnaast hebben we nog andere producten van SUITSUIT:

  • SUITSUIT kofferset
  • SUITSUIT inpakaccessoires
  • SUITSUIT shoppers
  • SUITSUIT toilettassen
  • SUITSUIT kofferhoezen

Wat zo leuk is aan de verschillende producten, is dat je ze perfect met elkaar kunt combineren. Zo kun je jouw SUITSUIT koffer perfect inpakken doormiddel van de inpakaccessoires en hem beschermen met een kofferhoes! Met de SUITSUIT producten bij Duifhuizen ga je dus stijlvol en goed georganiseerd de deur uit.

Ons SUITSUIT assortiment bestaat uit verschillende series:

  • SUITSUIT Fabulous Fifties. Dit is SUITSUITS bekendste en populairste serie! De Fabulous Fifties serie is onwijs populair door de leuke pastel kleurtjes.
  • SUITSUIT Fab Seventies. Deze vrij nieuwe serie van SUITSUIT is de opvolger van de Fabulous Fifties lijn. Het design van de koffers is grotendeels hetzelfde maar de kleuren zijn helemaal gericht op de seventies.
  • SUITSUIT Fab Seventies Classic. Deze serie brengt je weer terug in de klassieke jaren 70. Met de mooie warme kleuren krijgt deze serie een nieuwe uitstraling.

Jouw SUITSUIT bestelling zo snel mogelijk in huis?

Wil jij jouw SUITSUIT bestelling zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel hem dan online bij Duifhuizen. Naast dat de bestelling snel in huis is, hoef je er ook niet mee te sjouwen. Wil je nog een aantal SUITSUIT producten vergelijken? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je adviseren. Bij vragen over SUITSUIT kun je ook altijd terecht bij onze klantenservice!